پیام مازند
جلسه مشترک معاونان حقوقی 3 باشگاه پرسپولیس،استقلال و تراکتور
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 10:22:20
پیام مازند - تسنیم /جلسه مشترکی بین معاونت حقوقی سه باشگاه پرسپولیس، استقلال و تراکتور تبریز برگزار شد.
روز گذشته (یکشنبه) جلسه مشترکی بین معاونان حقوقی سه باشگاه پرسپولیس، تراکتور و استقلال برگزار شد و در این جلسه معاونان حقوقی هر سه باشگاه به تبادل اطلاعات و گفت‌و‌گو پرداختند.
از موضوعات مهم مطرح شده در این جلسه، همکاری‌های مشترک در پرونده‌های محاکماتی در دادگاه‌‌ها، تبادل‌نظر حقوقی، مدیریت ساختارهای حقوق ورزش‌ باشگاه‌ها و تبادل تجربیات بود.
هومن هدایتی معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس، سعید محمدپور معاون حقوقی تراکتور و مجتبی طباطبایی معاون حقوقی استقلال به همراه سایر وکلای سه باشگاه نفرات حاضر در این جلسه بودند.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/876198/جلسه-مشترک-معاونان-حقوقی-3-باشگاه-پرسپولیس،استقلال-و-تراکتور
بستن   چاپ