پیام مازند
ملی شدن صنعت نفت از افتخارات ملت ایران است
جمعه 24 اسفند 1403 - 16:24:47
پیام مازند - خطیب نماز جمعه ساری گفت: ملی شدن صنعت نفت از افتخارات ملت ایران است. روزی که مصدق همراه با آیت الله کاشانی و مردم بود؛ توانست نفت را ملی کند اما وقتی به آمریکا تکیه کرد کودتا اتفاق افتاد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران در خطبه‌های نماز جمعه ساری با تاکید بر تقوای الهی، حدیث قدسی را یکی از دستاوردهای سفر معراج عنوان کرد.
وی با گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و‌ روز خیرین از مساعدت‌های خیران قدردانی کرد و گفت: زمینه سازی برای گسترش فرهنگ مهرورزی و احسان ضروری است.
امام جمعه ساری با تاکید بر لزوم گرامیداشت شب‌های احیا و قدر سالروز ضربت خوردن حضرت علی علیه السلام را تسلیت گفت و اظهار کرد: این روز، روز نهج‌البلاغه نیز نامیده شد و برای نزدیک شدن به حضرت علی علیه السلام باید با کتاب نهج‌البلاغه ارتباط بیشتری برقرار کنیم. 
وی با اشاره به در پیش بودن بهار 1404 و تقارن آن با ایام قدر، افزود: سال نو نباید عیدانه باشد و باید حرمت این ایام را حفظ کرد. 
آیت‌الله لائینی به سالروز رحلت یادگار حضرت امام راحل(ره) اشاره کرد و گفت: حجت‌الاسلام سید احمد خمینی همواره یار و همراه امام راحل بود. 
وی با اشاره به سالروز تکریم همسایگان تاکید کرد: باید با همسایگان با کرامت برخورد کرد. 
خطیب نماز جمعه ساری، ملی شدن صنعت نفت را از افتخارات ملت ایران دانست و افزود: روزی که مصدق همراه با آیت الله کاشانی و مردم بود؛ توانست نفت را ملی کند اما وقتی به آمریکا تکیه کرد کودتا اتفاق افتاد. 
آیت‌الله لائینی گفت: باید مسئولان درس عبرت بگیرند و به آمریکا تکیه نکنند. 
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به جایگاه مهم مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان جایگاه خود را بدانند و قانون‌گذاری و نظارت را جدی بگیرند. 
وی همچنین هفته شهید را گرامی داشت و ضمن قدردانی از تلاش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران خواستار تجلیل از فرزندان و جامعه ایثارگری شد. 
آیت الله لائینی با بیان اینکه جبهه حق و انقلاب اسلامی پیروز و جبهه باطل نابود است، گفت: بشر دنیای بدون اسرائیل و آمریکا را بزودی تجربه خواهد کرد.
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/875176/ملی-شدن-صنعت-نفت-از-افتخارات-ملت-ایران-است
بستن   چاپ