پیام مازند
افزایش عرضه مرغ به بازار کشور در آستانه سال نو
جمعه 24 اسفند 1403 - 10:56:05
پیام مازند - - جعفری سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ، از تامین و توزیع مرغ کشتارگاه‌های مازندران در سراسر کشور خبر داد و گفت: با اشاره به آخرین آمار‌های ارائه شده توسط انجمن کشتارگاه‌های استان مازندران و اداره کل دامپزشکی، در تاریخ 1403/12/23 بیش از 208 هزار و 374 کیلوگرم مرغ به میادین تهران و 113 هزار و 021 کیلوگرم به فروشگاه‌های این استان ارسال شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او افزود: جمع مرغ آماده طبخ ارسالی به تهران به 321 هزار و 395 کیلوگرم رسیده است. همچنین، بیش از 243 هزارو 926 قطعه مرغ زنده به کشتارگاه‌های تهران ارسال شده و مجموع گوشت مرغ ارسالی به این استان به 858 هزار و 032 کیلوگرم بالغ شده است.
جعفری گفت: در استان مازندران نیز بیش از 360 هزار و 776 کیلوگرم گوشت مرغ توزیع شده است. علاوه بر این، مرغ آماده طبخ از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش و گلستان نیز در سطح استان توزیع می‌شود.
او همچنین از ارسال بیش از 89 هزار و 375 کیلوگرم گوشت مرغ آماده طبخ به سایر استان‌ها و 72 هزار و 853 قطعه مرغ زنده به استان‌های سمنان خبر داد.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان با بیان اینکه این آمار‌ها نشان‌دهنده افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازار‌های کشور و بهبود وضعیت تامین این کالای اساسی در سطح ملی است، افزود: سازمان جهاد کشاورزی مازندران با همکاری کشتارگاه‌های استان، گام‌های موثری در جهت تامین نیاز‌های داخلی و کاهش نگرانی‌های موجود برداشته است.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/875067/افزایش-عرضه-مرغ-به-بازار-کشور-در-آستانه-سال-نو
بستن   چاپ