پیام مازند
برپایی نمایشگاه مستقیم عرضه کالا در مازندران
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 11:02:55
پیام مازند - معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: نمایشگاه مستقیم عرضه کالا در 9 شهرستان استان مازندران برپا شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، اسماعیل هادی‌نژاد معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران اظهار داشت: طرح نظارت ویژه بازار از هشتم اسفندماه در استان مازندران شروع شد و باتوجه به ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
وی از برپایی نمایشگاه مستقیم عرضه کالا در 9 شهرستان مازندران خبر داد و افزود: واحدهای اصناف در قالب فروش فوق‌العاده عرضه کالاها در نمایشگاه شرکت کرده‌اند و اجناس با قیمت منصفانه‌تر در دستور کار است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران تاکید کرد: با تمهیدات اندیشیده شده میوه شب عید هم به میزان 300 تن سیب و پرتقال تامین شد.
هادی‌نژاد گفت: با ورود اداره غله و نظارت بر واحدهای خبازی در استان، آرد مورد نیاز نانوایی‌ها نیز در ایام نوروز و رمضان تامین شده است و هرگونه عدم رعایت ساعت کار، کم فروشی‌، گران‌فروشی، و موصولات در بحث نظارت در دستور کار قرار دارد.
وی تصریح کرد: به علت صفوف طولانی نانوایی‌ها و رعایت نکردن ساعت پخت و قاچاق آرد خبازی‌ که می‌تواند از عوامل صف‌های طولانی نانوایی‌ها باشد مدیریت و نظارت جامع را دنبال می‌کنیم.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران خاطرنشان کرد: طرح نظارت بر بازار تا 15 فروردین ماه ادامه دارد و از هشتم اسفندماه هم 2هزار و 480 مورد بازرسی از واحدهای صنفی انجام شد.
وی یادآور شد: 655 پرونده به تعزیرات حکومتی ارسال شده است تا ضمن بررسی جریمه انجام گیرد.
هادی‌نژاد تاکید کرد: تعداد تخلفات کشف شده 617 مورد به ارزش ریالی 139 میلیارد تومان بود.
وی خواستار تعامل مردم استان مازندران با مشاهده هرگونه تخلف از طریق سامانه 124 شد.
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/874739/برپایی-نمایشگاه-مستقیم-عرضه-کالا-در-مازندران
بستن   چاپ