پیام مازند
تصادفات در جاده‌های مازندران روی ریل کاهش
چهارشنبه 22 اسفند 1403 - 10:08:22
پیام مازند - فارس / سرپرست پلیس راه مازندران گفت: طی 11 ماهه سال 1403، تصادفات در محورهای استان 10 درصد کاهش داشته است.
هادی عبادی، سرپرست پلیس راه مازندران اظهار کرد: طی 11 ماهه سال 1403، تصادفات در محورهای استان 10 درصد کاهش داشته است.
بازار
وی، دلیل کاهش تصادفات را تعامل بخشی بین دستگاه‌های مختلف، توجه به قوانین و مقررات و نقش رسانه‌ها دانست که همه اینها در کنار اثرات خود را به همراه داشته است.
سرپرست پلیس راه مازندران با تاکید بر ضرورت توجه به رعایت قوانین توسط مردم، خاطرنشان کرد: رعایت قوانین و مقررات، رعایت سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی ضروری است.
عبادی یادآور شد: در بحث رعایت فاصله طولی از ابتدای فروردین‌ماه جریمه 150 هزار تومانی در دستور کار قرار دارد.
وی تصریح کرد: انتظار ما از این طیف رانندگان این است که رانندگی پرهیجان اجتناب کرده و با صبر و حوصله بردباری در طول مسیر جاده ها به مسیر خود ادامه دهند.
سرپرست پلیس راه مازندران با تاکید بر اینکه تمام تلاش پلیس حفظ جان مردم و جلوگیری از وقوع حوادث رانندگی است، گفت: در راستای انضباط‌بخشی، افزایش ایمنی و امنیت در سفر توجه همه کاربران ترافیکی به توصیه‌ها و هشدارهای پلیس ضروری است.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/874367/تصادفات-در-جاده‌های-مازندران-روی-ریل-کاهش
بستن   چاپ