پیام مازند - فارس / مدیرکل راهآهن شمال گفت: باوجود بارش برف و سرما تردد قطارها در مسیر ریلی راهآهن شمال برقرار است.
رحمان معصومی، مدیرکل راهآهن شمال اظهار کرد: باوجود بارش برف و سرما تردد قطارها در مسیر ریلی راهآهن شمال برقرار است.
![]()
وی افزود: بهمنظور ارائه خدمات به مردم مرخصی همه کارکنان را لغو کردیم.مدیرکل راهآهن شمال بیان کرد: همچنین باتوجه به سرمای هوا ساختمان در گدوک برای اسکان مسافران درنظر گرفته شده است.
معصومی با اعلام اینکه تمهیدات لازم برای مقابله با بحران برف در ناوگان راهآهن شمال اندیشیده شده است، تصریح کرد: تردد در خطوط راهآهن بهصورت 24 ساعته برقرار است.وی خاطرنشان کرد: باتوجه به بارش برف و سرمای شدید لازم است افراد از تردد در خطوط ریلی راهآهن پرهیز کنند.
مدیرکل راهآهن شمال با بیان اینکه طول ترمز قطار یک کیلومتر است، گفت: همچنین باتوجه به شرایط جوی دید لکوموتیوران کاهش مییابد که ضرورت دارد مردم از تردد در مسیر ریلی پرهیز کنند.
http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/873167/تردد-بیوقفه-قطارهای-شمال-در-برف-و-یخبندان