پیام مازند
بخش خصوصی، افسران و ژنرال‌های ما در جنگ اقتصادی هستند
سه شنبه 30 بهمن 1403 - 14:34:00
پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر سورنا ستاری، رئیس کمیسیون علم و فناوری شورای راهبردی روابط خارجی در همایش ملی تأمین مالی جمعی گفت: به موضوع تأمین مالی جمعی باید نگاه اکوسیستمی داشت و توجه کرد که وقتی یک اکوسیستم خراب شود به زودی درست نمی‌شود، بنابراین وقتی یک کسب و کار یکشبه بسته می‌شود در واقع یک اکوسیستم نابود می‌شود و خود ما می‌دانیم چه فسادهایی به اتخاذ این سیاست‌ها می‌انجامد.
وی افزود: مگر چند کسب و کار داریم که به خود اجازه می‌دهیم جلوی آنها را بگیریم، مگر الان در جنگ و تحریم نیستیم که بخش خصوصی را می‌زنیم و کسی که بخش خصوصی را می‌زند با چه مجوزی این کار را می‌کند و چطور به خود اجازه انجام این کار را می‌دهد؟
ستاری تصریح کرد: بزرگ‌ترین مشکل بخش خصوصی تأمین مالی است و باید اجازه داد تأمین مالی جمعی توسعه یابد، ما خود می‌دانیم که در کشور پول هست اما این پول فریز شده و پولی که در دست مردم هست از پولی که در بانک‌ها و نزد دولت هست بیشتر است، باید اکوسیستمی را درست کنیم که پول از فریز خارج شود و به جریان بیفتد، تأمین مالی جمعی ابزاری برای این کار است و در این اکوسیستم سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر سود می‌کنند.
رئیس کمیسیون علم و فناوری شورای راهبردی روابط خارجی در همایش ملی تأمین مالی جمعی یادآور شد: در موضوع فناوری دو مشکل وجود داشت، یکی اینترنت بود که به زودی در گوشی‌های شخصی اینترنت ماهواره‌ای می‌آید و موضوع دوم زبان بود که این را هم هوش مصنوعی حل کرده است و در این شرایط غلبه فناوری، این استارتاپ‌ها هستند که کسب و کارها را پیش‌می برند پس چرا آنها را می‌زنیم و این بخش خصوصی است که محصول نوآورانه را ایجاد می‌کند دولت که نوآوری ندارد.
وی خاطرنشان کرد: ما هنوز در تأمین مالی خیلی قدیمی فکر می‌کنیم و با توجه به توسعه هوش مصنوعی به ابزارهای جدید نیاز داریم.
ستاری گفت: اکنون بیش از هر چیز در حوزه فین‌تک نیاز به اکوسیستم داریم، رمزارز ایده‌ای انقلابی در جهان بوده اما اکنون جای خود را پیدا کرده است.
وی اظهار کرد: تمام مدیران دولتی دو کشو دارند در یک کشو قوانینی قفل‌کننده و کشویی دیگر راهکارهای راهگشا است و این انتخاب مدیر است که از محتوای کدام کشو استفاده کند.
کد خبر 6382931

پیام مازند


http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/872638/بخش-خصوصی،-افسران-و-ژنرال‌های-ما-در-جنگ-اقتصادی-هستند
بستن   چاپ