پیام مازند
هواشناسی مازندران: خطر وقوع سیل پیش‌بینی می‌شود
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 10:37:57
پیام مازند - هواشناسی مازندران با هشدار درباره فعالیت سامانه سرد بارشی، از احتمال آبگرفتگی معابر، سیلاب، رانش زمین و ریزش سنگ در مناطق مختلف استان خبر داد.
به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هواشناسی مازندران روز سه‌شنبه با صدور هشدار سطح نارنجی، زمان فعالیت این سامانه را از پنجشنبه هفته جاری تا صبح روز شنبه هفته آینده و منطقه اثر آن را در سطح استان اعلام و پیش بینی کرد که آسمان این خطه از شمال کشور در طی این مدت با بارش باران، گاهی شدید، وزش باد شدید موقتی، کاهش محسوس دما، بارش و کولاک برف و تگرگ و مه همراه خواهد بود.
هواشناسی، آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صاعقه و کاهش دید، رانش، ریزش سنگ، لغزندگی، اختلال تردد و انسداد جاده ها به ویژه در محورهای کوهستانی و خسارت به سازه های کم مقاوم و سست بنیان را اثر مخاطره این سامانه ناپایدار جوی ذکرکرد و نسبت به وقوع آنها در طی این مدت هشدار داد.
هواشناسی مازندران در اخطاریه سطح نارنجی به شهروندان توصیه کرد علاوه بر مقاوم سازی سازه های کم مقاوم و سست بنیان، پرهیز از سفرهای غیرضروری، پاکسازی کانال های آب و دهانه پل ها، خودداری از چرای دام در حاشیه رودخانه ها و نواحی مرتفع، پرهیز از فعالیت های کوهنوردی و سایر اقدامات پیشگیرانه، از اسکان یافتن در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها در طی این مدت خودداری کنند و تمهیدات لازم را نیز در بخش های کشاورزی، به ویژه گلخانه ها، واحدهای مرغداری و دامداری ها در نظر بگیرند.
براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه های پیـش‌یابـی هواشناسـی، وضعیت جوی امروز مازندران صاف تا نیمه ابری با افزایش دما، به ویژه در ارتفاعات با وزش باد به نسبت شدید و روز چهارشنبه در ارتفاعات نیمه غربی استان نیز ابری در بعضی ساعات با بارش باران و برف و وزش باد به نسبت شدید و در سایر مناطق استان نیمه ابری تا ابری با احتمال بارش پراکنده باران و وزش باد پیش بینی کرده است.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/868432/هواشناسی-مازندران--خطر-وقوع-سیل-پیش‌بینی-می‌شود
بستن   چاپ