پیام مازند
30 پروژه اشتغال و توانمندسازی مددجویان در ساری اجرا شد
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 21:22:36
پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی نوبخت فرماندار ساری شامگاه دوشنبه در حاشیه افتتاح طرح‌های بخش‌های اشتغال، مددجویان و خدمات اجتماعی افزود: 30 پروژه تجمیعی بهزیستی در شهرستان ساری به ارزش 15 هزار و 800 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
وی با بیان اینکه در حوزه اشتغال، 16 پروژه با اعتباری بالغ بر چهار هزار و 200 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید گفت: این طرح‌ها شامل ایجاد فرصت‌های شغلی در بخش‌های مختلف، از جمله اشتغال افراد دارای مهارت‌های حرفه‌ای، کارآفرینی و حمایت از گروه‌های خاص جامعه است.
قام عالی دولت در مرکز مازندران خبر داد: در راستای حمایت از مددجویان و توانمندسازی آن‌ها، 14 پروژه با اعتباری معادل 11 هزار و 600 میلیارد ریال اجرایی شده است. این پروژه‌ها شامل توسعه مراکز نگهداری و آموزش ویژه کودکان اوتیسم، ارائه خدمات درمانی، توانبخشی و ایجاد مراکز تخصصی برای بهبود کیفیت زندگی مددجویان می‌شود.
فرماندار مرکز استان با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین پروژه‌های بهزیستی شهرستان، افتتاح مرکز نگهداری و آموزش کودکان دارای اختلال طیف اوتیسم است افزود: این مرکز با هدف استقلال و خودکفایی کودکان، تقویت مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی، ارائه خدمات آموزشی و توانبخشی و افزایش سطح آگاهی خانواده‌ها تأسیس شده است.
نوبخت بابیان اینکه افتتاح این پروژه‌ها در ایام دهه فجر، گامی در راستای تقویت خدمات بهزیستی، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار خواهد بود گفت: این اقدامات تنها بخشی از برنامه‌های توسعه‌ای است که با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مردم، در مسیر رشد و پیشرفت جامعه اجرا می‌شود.
کد خبر 6367449

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/867980/30-پروژه-اشتغال-و-توانمندسازی-مددجویان-در-ساری-اجرا-شد
بستن   چاپ