پیام مازند
مازندران در حوزه دفاع مقدس و دفاع از حرم پیشگام است
شنبه 1 دي 1403 - 17:51:26
پیام مازند - به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «مهدی محمدی» معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (شنبه) در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه مازندران در حوزه دفاع مقدس و دفاع از حرم پیشگام بوده است، اظهار داشت: مازندران در حوزه‌های فرهنگ و هنر رشته‌های مختلف صاحب‌نامان زیادی دارد.
وی دیپلماسی فرهنگی مازندران را ظرفیت مهم در این استان بیان کرد و افزود: استان مازندران هم مرز با کشور‌های ترکمنستان، قزاقستان روسیه و آذربایجان است و خوشبختانه در این کشور‌ها دارای رایزن فرهنگی هستیم، اما متأسفانه طی این سال‌ها ارتباطی با این رایزن‌ها نداشتیم.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قطب گردشگری بودن را از دیگر خصوصیت‌های خوب مازندران توصیف کرد و ادامه داد: این مسئله فرصت‌هایی را برای استان مازندران ایجاد کرده است.
محمدی با بیان اینکه مسئله گردشگری تهدید‌هایی را نیز برای مازندران ایجاد کرده است، اذعان داشت: تبدیل تهدید‌ها به فرصت‌ها یکی از کار‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی باید باشد، زیرا استان مازندران دارای خانواده‌های متدین و مذهبی است و شاهد هستیم که قطب گردشگری بودن سبب تغییر سبک زندگی و متلاشی شدن بنیان خانواده‌ها شده است و دستگاه‌های مختلف فرهنگی باید برای رفع مشکلات حوزه فرهنگی در مازندران تلاش و برنامه‌ریزی کنند.
وی خاطرنشان کرد: از نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مدیر کل به عنوان مدیر ارشد فرهنگی در استان محسوب می‌شود.
در این مراسم «محمد محمدی» به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران معرفی و از خدمات «احسان آهنگر» تقدیر شد.
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/853278/مازندران-در-حوزه-دفاع-مقدس-و-دفاع-از-حرم-پیشگام-است
بستن   چاپ