پیام مازند
دادبود: مدیریت پسماند استان نیازمند 3 هزار میلیاردتومان اعتبار است
سه شنبه 29 آبان 1403 - 13:30:50
پیام مازند - سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با بیان این که مدیریت پسماند استان، نیازمند 3 هزار میلیاردتومان اعتبار است، گفت: 14 گروه سرمایه‌گذار توانمند در راستای اجرای صفر تا صد کارخانه کمپوست و زباله اعلام آمادگی کردند. ‎
به گزارش ، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، در آیین افتتاح ساختمان سازمان مدیریت پسماند با تاکید بر اینکه موضوع پسماند اولویت مهم و راهبردی استان بود و نیاز به یک سازمان متمرکز و مستقل احساس می‌شد، خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت پسماند با همکاری شهرداری‌های استان و تعدادی از کارشناسان افتتاح شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
عبدالرضا دادبود با اشاره به موضوع زباله به عنوان یک چالش، گفت: باید با بهره گیری از طرح های نو؛ به سمت بازیافت پسماند حرکت کنیم.
او با بیان اینکه جای سازمان تخصصی در حوزه پسماند خالی بود، تصریح کرد: این یک اتفاق خوب در استان است که مدیریت جامع پسماند را در شهر‌ها و روستاها پیگیری کند.
دادبود با تاکید بر اینکه رفع معضل پسماند یک چالش استانی است و شهرستانی نیست، ابراز داشت: طرح پسماند باید منطقه‌ای اجرا شود، محدودیت زمین، منابع مالی، زیست محیطی، مانع از طرح هر شهر یک پسماند می شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، افزود: بر اساس دستورالعمل جدید تخصیص اعتبارات ملی در جهت هزینه انتقال خروج زباله از استان صورت نمی‌گیرد و هزینه انتقال را شهرداری‌ها از منبع داخلی متقبل می‌شوند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه 3 هزار میلیاردتومان برای مدیریت پسماند استان اعتبار نیاز است، خاطرنشان کرد: 14 گروه سرمایه‌گذار توانمند در راستای اجرای صفر تا صد کارخانه کمپوست و زباله اعلام آمادگی کردند.
دادبود، افزود: تامین مالی مدیریت پسماند از طریق منابع دولتی، ملی، روستایی، شهرداری‌ها و بخش خصوصی و تسهیلات اقدام خواهد شد.
حسن‌زاده مقیمی، سرپرست سازمان مدیریت پسماند استان با تقدیر از تلاش و پیگیری‌های استاندار مازندران و سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، تاکید کرد: اجرای طرح جامع مدیریت پسماند در راستای سیاست گذاری در ارتقا و بهبود محیط زیست شهری و همچنین سلامت و بهداشت جامعه است.
مقیمی در ادامه گفت: سازمان مدیریت پسماند با نگاهی جامع در کل چرخه مدیریتی به دو مولفه کاهش حداکثری تولید پسماند و افزایش بازیافت مواد و تولید انرژی از آن را پیگیری می‌کند.
انتهای پیام 

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/842574/دادبود--مدیریت-پسماند-استان-نیازمند-3-هزار-میلیاردتومان-اعتبار-است
بستن   چاپ