پیام مازند
اجرای سند جامع پدافند غیرعامل در دستور کار است
چهارشنبه 9 آبان 1403 - 00:37:32
پیام مازند - اجرای سند جامع پدافند غیرعامل در دستور کار است
مدیرکل پدافند غیرعامل از برنامه ریزی 800 عنوان برنامه در هفته پدافند غیرعامل خبر داد و گفت: سند جامع پدافند غیرعامل مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

پیام مازند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، حمید بخشی مدیرکل پدافند غیرعامل مازندران در گفتگوی ویژه خبری مازندران گفت: بعد از تصویب قانون پدافند غیرعامل شورای پدافند غیرعامل تشکیل شده است که به ریاست استاندار تشکیل می‌شود.
وی با بیان اینکه کارگروه های تخصصی در استان به تعداد 11 کارگروه تشکیل شد افزود: در شهرستان‌ها نیز فرمانداران روسای شورای پدافند غیرعامل هستند.
بخشی افزود: 800 عنوان برنامه در هفته پدافند غیرعامل برنامه ریزی شد و سند جامع پدافند غیرعامل مورد پیگیری قرار می‌گیرد.
وی سطح بندی دارایی‌های استان را مهم دانست و با تاکید بر اینکه تهدیدهایی در استان داریم گفت: 20 عنوان تهدید در استان داریم که برخی باید رفع و کنترل شود.
بخشی با اشاره به تهدیدات زیستی در مازندران اظهار کرد: آفت مگس میوه 40 سال در استان وجود دارد و با همکاری کشاورزان و اجرای آموزش ها و استفاده از ابزارهای نوین باید کنترل شود.
به گفته مدیرکل پدافند غیرعامل براساس سند جامع پدافند غیرعامل با شناسایی تهدیدها باید انجام شود.
بخشی خاطر نشان کرد: تلاش داریم براساس گزارشات موضوعی شهرستان‌ها با طرح در کارگروه‌ها با مطالعه اقدام لازم انجام می‌شود.
این مسئول همچنین تصریح کرد: اگر دستگاهی ترک فعل در اجرای پدافند عیرعامل داشته باشد استنکاف از قانون بوده و براساس توافق نامه پرونده‌های اداری به سازمان بازرسی ارائه می‌شود و قانونگذار به دلیل اهمیت پیگیری‌ها به سازمان اختیار داده تا موضوعات پدافند غیرعامل پیگیری شود.
بخشی در ادامه یادآور شد: الان در وضعیت مطلوب نیستیم اما دستگاه‌ها به دلیل اتفاقات منطقه پای کار آمدند.
وی، حفاظت از جان مردم و امنیت را مهم‌ترین مسئله عنوان کرد که می‌تواند تامین غذا و امنیت روانی و تامین نیازهای روز باشد و بنابراین وظیفه دفاع بر عهده همه ارکانی است که می‌توانند نیازهای خدماتی ارائه کنند.
مدیرکل پدافند غیرعامل مازندران تاکید کرد: پدافند غیرعامل بعد از جنگ جهانی دوم در دنیا به آن پرداخته شد و باید به حفاظت زیرساخت‌ها بپردازیم و رسانه‌ها و دستگاه‌های آموزشی باید پای کار بیایند تا جایگاه را ارتقا دهیم و ساماندهی ارکان ساختاری با همدلی مردم و مسئولین امکان‌پذیر است.
بخشی افزود: کارگروه تخصصی فرهنگ هم راه اندازی شده و در جنگ رسانه‌ای و روانی استحاله رسانه‌ای مورد توجه دشمن است و در جنگ هیبریدی باید در فضای رسانه قوی باشیم.
سردار برسلانی جانشین فرمانده سپاه کربلای مازندران با اشاره به ایجاد کارگروه مشارکت مردمی گفت: این کارگروه برای ایجاد مشارکت در میان سازمان های مردم نهاد برای ماموریت‌های اضطراری فعالیت می‌کند و با همه دستگاه‌های اجرایی کارگروه ها نقش فعالی دارند.
وی با اشاره به 1100 کارگروه جهادی تصریح کرد: در پایداری امنیت این گروه ها و همچنین در گفتمان سازی و آگاهی سازی آن ورود می‌کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: گردان‌های کوثر، امام علی علیه السلام و امام حسین و ...در رزمایش الی بیت المقدس شرکت می‌کنند و تجمع راهیان قدس نیز با حضور بسیجیان برگزار می‌شود.
سردار برسلانی خودحفاظتی برای کارخانجات و ادارات را مهم دانست و تاکید کرد: گردان‌های سایبری و بسیج پایه نیز در محلات برای آمادگی عمومی آماده فعالیت هستند.
فخاری مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: با توجه به شرایط مازندران هماهنگی بین دستگاهی را داریم و 400 نفر در پیشگیری و هماهنگی، 1262 دوره آموزش همگانی داشتیم و 173 دوره تخصصی داشتیم و مازندران از استان‌های آماده در بحران‌هاست.
وی به آمادگی هلال احمر برای مقابله با بحران اشاره کرد و با تاکید بر مردمی بودن از آمادگی نیروهای هلال احمر خبر داد.
فخاری بیان کرد: مازندران در صورت وقوع زلزله تهران به عنوان استان معین است و هماهنگی‌هایی نیز داشتیم و رزمایش‌هایی را برگزار می‌کنیم.
وی خاطرنشان کرد: 56 هزار جوان سازماندهی شده حضور دارند و 3 هزار گروه امدادگر و نجاتگر وجود دارند و بیش از 96هزار داوطلب اختیاری بالای 35 سال که در سامانه هلال احمر ثبت هستند داریم .
مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: امنیت غذایی از ارکان حفظ امنیت کشور محسوب می‌شود و در برابر تهدیدات باید تدارک لازم را ببینیم و در مازندران با توجه به اینکه قطب کشاورزی کشور محسوب می‌شود و دغدغه تامین غذای سالم برای مردم کشور و مسافران دارد جایگاه برجسته‌ای در کشور داریم.
وی حفاظت از محصولات مازندران در برابر تهدیدات زیستی را در دستور کار دانست و گفت: 13 رزمایش متفاوت در سال طغیان بی رویه مگس میوه مدیترانه برگزار شد و با تلاش‌های مراکز خدمات محصول مرکبات در برابر آسیب‌های زیستی مصون ماندند و در حفاظت دام و طیور و محصولات غله نیز ،تدابیر خاصی اندیشیده شده است.
رضایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در خصوص اقدامات در حوزه سلامت بیان کرد: شبکه اطلاعاتی با فعالیت مراکز بهداشت و تیم‌های واکنش سریع، نیازسنجی مراکز حیاتی و مانیتورینگ 24 ساعته را داریم و تفاهم نامه با دستگاه‌های اجرایی را در زمینه های بحران داریم و تیم‌های بحران را در مراکز بیمارستانی اجرا کردیم.
وی افزود: تجهیز بیمارستان با دارو و حفظ ذخایر دارویی برای 40 بیمارستان در مازندران اندیشیده شد.
موسوی تاکامی رئیس کارگروه انرژی پدافند غیرعامل اظهار کرد: شبکه باید در برابر تهدیدات امن نگه داشته شود و شبکه بهم پیوسته‌ای را داریم که امکان نفوذ سخت است و توانستیم بستر امن تری را ایجاد کنیم.
وی بیان کرد: 3 نیروگاه نوشهر، نکا و علی آباد تولیدات برق دارند ولی در 31 نقطه نیروگاه مقیاس کوچک داریم و برنامه برای ارتقا 500 مگاوات دیگر وجود دارد.
موسوی مدیرعامل برق منطقه ای گلستان و مازندران گفت: 400 مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی در استان گلستان راه اندازی می شود و امیدواریم با همکاری منابع طبیعی و محیط زیست شبکه پایدار داشته باشیم.
وی گفت: برای تامین برق تولید حداکثر را در تابستان داریم و در زمستان تامین سوخت ذخیره نیروگاه‌ها مشکل ماست که باید در این زمینه همکاری کنند.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/834915/اجرای-سند-جامع-پدافند-غیرعامل-در-دستور-کار-است
بستن   چاپ