پیام مازند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران معرفی شد
چهارشنبه 2 آبان 1403 - 22:38:50
پیام مازند - نخستین تغییر دولت چهاردهم در مازندران با تودیع رئیس دانشگاه علوم پزشکی طی مراسمی با حضور مشاور وزیر بهداشت انجام شد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، نخستین تغییر دولت چهاردهم در استان مازندران با معرفی محمدصادق رضایی به‌عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی امروز با حضور علی جعفریان مشاور عالی وزیر بهداشت، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران، استاندار مازندران برگزار شد.
علی جعفریان مشاور عالی وزیر بهداشت در این مراسم دانشگاه علوم پزشکی مازندران را جزو دانشگاه‌های بزرگ کشور برشمرد و اظهار کرد: حوزه سلامت کمترین نگرانی در همه بحران‌های کشور است و این جای بسی امیدواری است.
وی با بیان اینکه دانشگاه مازندران 26 بیمارستان با سه هزار تخت دارد که حاکی از تصمیمات اشتباه گذشته است و بعید می‌دانم بیمارستانی با تخت زیاد چندان در حوزه دولتی، اقتصادی باشد، افزود: انتظاراتی از دانشگاه‌ها وجود دارد که باید بیشتر توجه کرد و باید ذی‌نفعان داخلی ما راضی باشند زیرا اگر رضایت آنان کسب نشود قطعاً رضایت مردم نیز سخت حاصل شود و تمام هدف ما رضایت‌مندی مردم است.
جانشین وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه پزشک و پرستار ناراضی نمی‌تواند خدمات خوبی به مردم دهد، یادآور شد: در شرایط کنونی انتظار اینکه از دولت بودجه عمرانی بزرگی داشته باشیم وجود ندارد و چنین انتظاری محقق نمی‌شود و می‌توان از ظرفیت خیرین بهره برد.
جعفریان با تاکید بر اینکه اگر خیرین ورود نکنند ما برون رفت از شرایط نخواهیم داشت، تصریح کرد: تمامی پروژه‌های عمرانی با مشکل بودجه مواجه است و لذا باید از ظرفیت خیرین در تکمیل پروژه‌های درمانی بهره ببرید.
وی بیمارستان‌های نیمه‌کاره را چالش استان مازندران بیان و مطرح کرد: باید بار مراجعات درمانی را در کنار پیشگیری به جلو ببریم و منابع به صورت متوازن میان بهداشت و پروژه‌های بیمارستانی توزیع شود.
مشاور عالی وزیر بهداشت با اشاره به جذب مشارکت همه ذی‌نفعان و تکریم همه کارکنان به‌عنوان یک اصل برای دست‌یابی به رضایت‌مندی مردم است، بیان کرد: بعضاً بهترین خدمات ارائه می‌شود اما بیمار ناراضی است چرا که خدمات ارائه نشده است و بیمار بخوبی مطلع نشده است.
مازندران مطالباتی از وزارت بهداشت دارد یوسف نوری استاندار مازندران نیز در این مراسم با بیان اینکه ساختارها و ارزش‌ها و قوانین را باید در ایجاد نظام حکمرانی ببینیم تا به سلامتی بهتر آحاد جامعه، دست پیدا کنیم، اظهار کرد: در زمان کرونا تمامی کادر بهداشت را خوب ارزیابی می‌کردند چرا که خدمات آنان را دیدند.
وی با اشاره به اینکه ما مطالباتی از وزارت بهداشت داریم که تکمیل بیمارستان مرحوم آیت‌الله طبرسی در صدر آن است، افزود: استانی که ظرفیت 10 روز بالغ بر چهار میلیون مسافر دارد قطعاً خدمات می‌خواهند و نداشتن بیمارستان جامع قطعاً لطمه می‌زند.
مقام عالی دولت در مازندران با اعلام اینکه بیمارستان جایگزین امام سجاد از سال 91 مصوبه گرفته و تاکنون عملی نشده است، گفت: سرانه ما سه میلیون و 500 نیست و باید مسافران در نظر گرفته شوند و پسماند و آلودگی که ایجاد می‌شود را باید در نظر گرفت و لذا سرانه بهداشتی و درمانی را باید لحاظ کنیم.
وی با تاکید بر اینکه یکپارچگی اصل مهمی است تا به نتایج رسید و پرداخت به‌موقع تأمین اجتماعی نیز مهم است، اظهار داشت: استفاده از برنامه جامع و نوین بسیار مهم است و ارائه خدمات نیازمند امکانات و روش‌های نوین است.
نوری با بیان اینکه بسته کاری بهداشت و سلامت و گردشگری باید با مشارکت مردم عجین شود و هنوز یک دهکده کامل سلامت در استان نداریم، افزود: وضعیت جمعیت استان نیز خوب نیست و باید تمهید جدی و اقدام مناسب صورت گیرد.
کد خبر 803843

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/832565/رئیس-دانشگاه-علوم-پزشکی-مازندران-معرفی-شد
بستن   چاپ