پیام مازند
انواع پروفیل لاینر نوری و کاربردهای آن
دوشنبه 9 مهر 1403 - 20:29:17
پیام مازند - انواع مدل های پروفبل لاینر نوری
امروزه بسیاری از مهندسان و طراحان ساختمان، به دنبال آن هستند که از تجهیزات برقی و مکانیکی مناسب و زیبا و در عین حال با کیفیت بهره ببرند. یکی از مهم ترین بخش های طراحی در هر ساختمان، نور طبیعی و مصنوعی در آن است و یکی از تجهیزاتی که می توان برای داشتن نور دهی مناسب در ساختمان ها استفاده کرد، پروفیل نور خطی می باشد.
انواع پروف ی ل لا ی نر نور ی و کاربردها ی آن بسیار گسترده است و به همین دلیل شاهد افزایش بهره گیری از این تجهیزات نوری هستیم. این محصولات، از جمله انواع وسایل و محصولات نوینی محسوب می شوند که نسبت به تجهیزات نوری در گذشته مانند چراغ های قدیمی، مزیت های بی شماری دارند و البته از نور دهی بسیار بیشتری نیز برخوردار می باشند. در این مطلب قصد داریم تا به بررسی انواع پروفیل لاینر نوری و کاربردهای آن بپردازیم و اطلاعاتی را در این خصوص در اختیار شما قرار دهیم. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
پروفیل نور خطی چیست؟ پیش از آن که به بررسی انواع پروفیل لاینر نوری و کاربردهای آن بپردازیم، لازم است که تعریفی از پروفیل نور خطی خدمت شما عزیزان ارائه دهیم تا با این تجهیزات نوین آشنایی بیشتری داشته باشید. به صورت کلی پروفیل های نور خطی محصولاتی جدید برای روشنایی و پخش نور در محیط هستند که به دلیل طراحی که دارند، سبب منعکس کردن یکسان نور در محیط می شوند. به همین دلیل امروزه جایگزین مناسبی چراغ ها و روش های قدیمی نور دهی محسوب می شوند. از جمله نکاتی که باید درباره این پروفیل های نوری بدانید، به صورت زیر است:
پروفیل نور خطی از قابلیت تنظیم نور دهی برخوردار است. نورپردازی با این پروفیل ها بسیار مناسب بوده و نور حاصل شده از آن ها یک دست می باشد. این پروفیل ها ماندگاری و طول عمر بالایی دارند و همچنین نصب آن ها بسیار راحت است. پروفیل نور خطی نسبت به چراغ های قدیمی مصرف کم تری دارند. این پروفیل ها جزء مقرون به صرفه ترین محصولات امروزی برای نور دهی در ساختمان ها می باشد. انواع پروفیل نور خطی کدام اند؟ پروفیل نور خطی همانند تابلو لایت باکس انواع مختلفی داشته و هر کدام از آن ها در یک محیط خاص مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله انواع پروفیل نور خطی می توان به موارد زیر اشاره داشت:
پروفیل نور خطی روکار و توکار پروفیل نور خطی آویز پروفیل نور خطی بدون لبه و پروفیل خطی لبه دار پروفیل نور خطی کنجی پروفیل نور خطی دفنی پروفیل نور خطی قرنیز پروفیل نور خطی زیر کابینتی هر کدام از انواع پروفیل نور خطی با سایزها و اندازه های مختلف به بازار ارائه شده است تا شما عزیزان بتوانید بر اساس نیاز خود آن ها را تهیه کرده و نور مناسبی را برای محیط مورد نظر به ارمغان بیاورید.

پیام مازند

پروفیل نور خطی، محصولی مقرون به صرفه در ساختمان ها همان گونه که در بخش های قبل اذعان داشته ایم، پروفیل نور خطی نسبت به سایر روش ها و محصولات نور دهی مانند لامپ های قدیمی، از طول عمر، ماندگاری و قیمت کمتری برخوردار است و یک محصول بسیار مقرون به صرفه نور دهی محسوب می شوند. نکته حائز اهمیت این است که این لامپ ها نسبت به چراغ های قدیمی تر مزیت های بسیاری دارند و به همین دلیل در ساختمان ها مهندسان این نوع از ادوات نور دهی را پیشنهاد می کنند.
در سال های گذشته افراد برای نوردهی از لامپ های قدیمی و فلورسنت به منظور نور دهی در ساختمان های مختلف استفاده می کردند که علاوه بر تنوع رنگی بسیار محدود، مضررات متفاوتی داشته که یکی از مهم ترین آن ها تشعشع های مضری بود که به اطراف ساطع می کردند و سلامت انسان ها را به خطر می انداختند. از سوی دیگر لامپ های قدیمی مصرف انرژی بسیار بالایی داشتند و طول عمر آن ها نیز کم بود. اما انواع پروفیل نور خطی و کاربردهای آن که بسیار گسترده است، تحویلی عظیم در صنعت تجهیزات الکترونیکی و برقی هستند و علاوه بر داشتن قیمتی مقرون به صرفه، از طول عمر بالایی برخوردار بوده و همچنین ضرری برای سلامتی انسان ها نخواهند داشت. این پروفیل ها به دلیل زیبایی که دارند نیز امروزه در صنعت ساختمان سازی از آن ها استفاده می شود.
مزایای استفاده از انواع پروفیل نور خطی انواع پروفیل لاینر نوری یا همان پروفیل نور خطی، دارای مزیت های بسیار متنوعی هستند و به دلیل همین مزیت ها است که امروزه توسط مهندسان بسیار توصیه می شوند. از جمله مزیت های پروفیل نور خطی یا انواع پروفیل لاینر نوری می توان به موارد بسیار مهم زیر اشاره داشت:
لاینرهای نوری جزء انواع تجهیزات برقی و الکترونیکی مقرون به صرفه محسوب می شوند. انواع پروفیل نور خطی از دوام و طول عمر بسیار بالایی برخوردار است. ماندگاری آن ها نسبت به سایر انواع روش های نوردهی به ساختمان بیشتر است. نورپردازی با رنگ های مختلف و متفاوت توسط این لاینرهای نوری امکان پذیر می باشد. تهیه و خرید ان ها از برندهای بسیار معتبر و با گارانتی و ضمانت اصالت کالا امکان پذیر است. این پروفیل های نوری قابلیت استفاده در محیط های متنوع و بخش های مختلف سازه ها را دارند. انواع پروفیل لاینر نوری و کاربردهای آن حال که در خصوص انواع پروفیل لاینر نوری اطلاعاتی را به دست آوردید، لازم است تا درباره کاربردهای این پروفیل ها نیز با شما صحبت کنیم. به صورت کلی از جمله کاربردهای بسیار مهم پروفیل نور خطی به شرح زیر می باشد:
نورپردازی سقف های کاذب مانند کنف ها نورپردازی بهش های مختلف آشپزخانه مانند کابینت ها نور پردازی سقف ساختمان ها با کاربری های گوناگون ساخت لوسترهای بسیار مدرن و مینیمال برای محیط های مختلف قابل استفاده برای نور پردازی نمای ساختمان ها نور پردازی اتاق های خواب نور پردازی دفاتر کار و اداره ها و سایر محیط های تجاری و اداری (قابل استفاده در سقف محیط های اداری و تجاری) قابل استفاده در کف زمین محوطه های ساختمان ، پارک ها و ... نور پردازی انواع مکان ها مانند ورزشگاه ها، بیمارستان ها، فروشگاه ها، مراکز خرید، آپارتمان ها، پارکینگ ها و ...

پیام مازند

نکات مهم هنگام خرید و استفاده از انواع پروفیل لاینر نوری برای خرید انواع پروفیل لاینر نوری، باید به فروشگاه های معتبر مراجعه فرمایید تا پروفیل نور خطی با کیفیت و مناسبی را خریداری کنید. در این راستا می توانید به فلزات کریمی مراجعه کرده و بهتری انواع پروفیل لاینر نوری را خریداری کنید. همچنین برای تهیه این تجهیزات نوری و برقی یک سری نکات بسیار مهم وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:
پیش از خرید انواع پروفیل لاینر نوری و کاربردهای آن در ابتدا توان چراغ مورد نظ و میزان شدت نور دهی آن را بررسی کنید. توان این پروفیل ها باید با نیازهای نورپردازی شما تطابق داشته باشد. پراکندگی نور لاینرهای نوری و همچنین زاویه پراکندگی نور نیز یکی از موارد مهمی است که پیش از تهیه آن ها باید با افراد کارشناس مشورت کنید. به خاطر داشته باشید که برخی از پروفیل‌ ها از زاویه پراکندگی نور بسیار بیشتری برخوردار می باشند و بدین ترتیب نور را به صورت یک نواخت در محیط پخش می کنند انواع پروفیل لاینر نوری باید در شرایط نامساعد آب و هوایی از طول عمر بالایی برخوردار باشند. بدین ترتیب برخی از پروفیل ها دارای خاصیت ضد آبی و ضد گرد و غبار بودن، می باشند. اگر قصد خرید این پروفیل ها را دارید، بهتر است که از انواع پروفیل های ضد آب و گرد و غبار بهره ببرید.. این نوع از پروفیل ها باید از قابلیت اتصال به یکدیگر و همچنین ایجاد طرح ها وش کل های مختلف برخوردار باشند. این مورد برای طراحی و دکوراسیون داخلی ساختمان ها از اهمیت بسزایی برخوردار است. پروفیل های نوری باید از قابلیت تنظیم روشنایی نیز برخوردار باشند. برخی از پروفیل نور خطی نیز از قابلیت تغییر رنگ نور برخوردار هستند که جزء آپشن های بسیار مهم برای این تجهیزات محسوب می شود. پیش از خرید هر نوع پروفیل نور خطی باید به متریال تشکیل دهنده و جنس و کیفیت آن نیز توجه بالایی داشته باشید. نکته بسیار مهمی که باید بدانید این است که انواع پروفیل های آلومینیومی دوام بیشتری داشته و همچنین سبک و مناسب می باشند. برای خرید پروفیل های نوری می توانید از مدل های دیفیوزر استفاده کنید. شایان ذکر است که دیفیوزرها در دو نوع شفاف و مات در بازار وجود دارند که نوع شفاف نور را به‌ صورت مستقیم و روشن منتشر می ‌کنند و انواع مات آن ها نیز نور را نرم ‌تر و یکنواخت ‌تر پخش می نمایند. سخن پایانی انواع پروفیل نور خطی در این مطلب سعی کردیم تا به بررسی انواع پروفیل لاینر نوری و کاربردهای آن بپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ما مراجعه کرده و با کارشناسان در این خصوص مشورت فرمایید.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/827399/انواع-پروفیل-لاینر-نوری-و-کاربردهای-آن
بستن   چاپ