731 فقره انشعاب غیرمجاز آب در آمل شناسایی شد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش بازار، بهزاد برارزاده روز دوشنبه در جریان بازدید از طرحهای آبرسانی در دست اجرای آمل با بیان اینکه هر گونه بهره برداری از آب آشامیدنی بدون کسب مجوز، غیرقانونی است، اظهار کرد: براساس قانون، مشترک خاطی به جبران خسارت، جزای نقدی و قطع انشعاب محکوم می شود.
وی با عنوان اینکه روزانه 165 هزار مترمکعب مجموع آب آشامیدنی در آمل تولید و استحصال میشود، خاطرنشان کرد: در این شهرستان هم اکنون 673 هزار و 470 نفر در قالب 127 هزار و 546 مشترک و 202 هزار و 221 آحاد، از خدمات شرکت آب و فاضلاب مازندران بهره مند هستند می شوند.
برارزاده، حفر، تجهیز و بازسازی دو حلقه چاه آب شرب، بازسازی و توسعه 2 هزار و 60 متر خط انتقال آب، بازسازی و توسعه 24 هزار و 320 متر شبکه توزیع، بازسازی و استاندارد سازی یکهزار و 534 مورد انشعابات فرسوده، رفع 2 هزار و 730 مورد شکستگی اتفاقات، اتصالات، انشعابات و شبکه، 34 مورد رفع شکستگی خطوط انتقال، 535 مورد نشت یابی سنتی و ماهواره ای انشعاب و شبکه آبرسانی و نیز 45 مورد مهندسی مجدد و تعمیر الکتروموتور و پمپ های منابع تامین و ایستگاههای پمپاژ و شست و شوی 350 کیلومتر شبکه توزیع را از جمله اقدامات شرکت آب و فاضلاب آمل در سال گذشته ذکرکرد.
مدیرعامل شرکت آبفای مازندران از واگذاری پنج هزار و 79 فقره انشعاب آب آشامیدنی با کاربری های مختلف در آمل خبرداد و اظهار کرد: 50 مورد نمونه گیری کنتورهای خراب مشترکین و سه هزار و 855 فقره تعویض کنتور خراب نیز طی سال گذشته انجام و مدیریت امور آب 6 روستا در این شهرستان نیز تحویل این شرکت شده است.
برارزاده از انجام چهار و 300 مورد آزمایش میکروبی و شیمیایی کنترل کیفی آب آشامیدنی آمل و همچنین 140 هزار مورد کلرسنجی در نقاط منابع تامین و مقصد در سال گذشته خبرداد و گفت که حفر و تجهیز چهار حلقه چاه آب آشامیدنی، تکمیل و بهره برداری یکهزار و 800 متر خط انتقال از چاه شهرک صنعتی بابکان به مجتمع آبرسانی روستای میله، اجرای طرحهای آبرسانی در روستاهای آهنگرکلا هرازپی، سنگچال، گنگرج کلا و ایرا همچنین اصلاح شبکه داخلی روستاهای زیرپوشش، طرح توسعه و تجهیز ساختمان آزمایشگاه و پروژه نصب سامانه های حفاظت الکترونیک و دوربین های هشدار دهنده برخط روی منابع تامین را از جمله طرح های مهم و در دست اقدام در آمل عنوان کرد.
وی سرانه تولید آب شهری در هر شبانه روز برای هر شهروند مازندرانی در مناطق شهری را 200 و در مناطق روستایی را نیز 171 لیتر عنوان کرد و افزود: از این میزان شهروندان در هر شبانه روز 140 تا 150 لیتر و در مناطق روستایی نیز 120 تا 130 لیتر آب مصرف میکنند که این میزان بیشتر از حد استاندارد است.
برابر آمارها، حدود 12 درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و 88 درصد از آب زیرزمینی یعنی 740 حلقه چاه و 373 چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.
استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای 20 خانوار دارد. منابع آبی این استان از 720 حلقه چاه، 353 دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال 522 میلیون مترمکعب، تامین میشود. شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و 102 هزار مشترک را در 58 شهر و یکهزار و 678 روستا زیرپوشش دارد.
-
دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷:۳۲
-
۷ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/888640/