پیام مازند

آخرين مطالب

تسریع در چهارخطه کردن محور چالوس با همکاری دستگاه های ذیربط اقتصادی

تسریع در چهارخطه کردن محور چالوس با همکاری دستگاه های ذیربط
  بزرگنمايي:

پیام مازند - تین نیوز |
معاون وزیر راه و شهرسازی: ساماندهی محورهای مواصلاتی به استان مازندران به ویژه چهارخطه کردن و بهسازی محور چالوس با همکاری دستگاه های ذیربط به منظور تامین اعتبار، رفع معارضین و تملک اراضی سرعت قابل توجهی می یابد.
به گزارش تین نیوز به نقل از مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، هوشنگ بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه در سفر به استان مازندران به همراه کامران پولادی نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی از عملیات اجرایی چهارخطه کردن محور چالوس حدفاصل مرزن آباد-دزدبن، محور مرزن آباد-کلاردشت، زیرگذر نواب صفوی و.
.. بازدید کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی رسیدگی به موضوعاتی همچون اعتبار مورد نیاز، تملک اراضی مسیر و... را هدف بازدید از محورچهارخطه مرزن آباد-دزدبن اعلام کرد و گفت: این محور به طول 15 کیلومتر یکی از مسیرهای مهم در افزایش ایمنی سفر، کاهش بار ترافیکی و تسهیل تردد در منطقه است که در حال حاضر 4.5 کیلومتر آن به بهره برداری رسیده است و عملیات اجرایی در بخش های دیگر با پیشرفت فیزیکی حدود 33 درصد در حال انجام است.
وی همچنین از مراحل اجرایی تونل شماره 2 این محور نیز بازدید کرد و گفت: این تونل به طول 827 متر به عنوان بخشی از طرح چهارخطه کردن محور مرزن آباد-دزدبن محسوب می شود که به تازگی عملیات اجرایی آن آغاز شده است و تکمیل شدن آن یکی از اولویت های توسعه زیرساخت های استان محسوب می شود.
بازوند ادامه داد: در حال حاضر زمین کارگاه با مجوز از اداره منابع طبیعی استان تجهیز شده است و عملیات خاکبرداری از سمت شمالی و جنوبی تونل آغاز و تحکیمات اولیه گالری نیز انجام شده است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه در ادامه این سفر از عملیات بهسازی محور مرزن آباد-کلاردشت بازدید کرد و در این خصوص اعلام کرد: این محور 16.5 کیلومتر است و عملیات اجرایی 5 کیلومتر اول آن با پیشرفت فیزیکی حدود 30 درصدی در حال اجرا است.
بازوند ادامه داد: با توجه به توقف عملیات اجرایی در باند چپ به دلیل وجود معارض، مقرر شد با هماهنگی میان شرکت ساخت و توسعه و اداره آب و فاضلاب استان و تامین اعتبار مورد نیاز، جا به جایی تاسیسات در اولویت قرار گیرد و فعالسازی عملیات در بخش های باقیمانده با آزادسازی اراضی و تامین اعتبار لازم سرعت گیرد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه در بازدید از زیرگذر نواب صفوی واقع در کمربندی نوشهر-چالوس گفت: باند جنوبی این زیرگذر با پیشرفت فیزیکی 80 درصد در حال اجرا است و مقرر است با همکاری شهرداری چالوس نسبت به آزادسازی زمین و اراضی واقع در باند شمالی اقدامات لازم صورت گیرد و معارضین تاسیساتی نیز با همکاری ارگان های مربوط رفع شود.
وی تاکید کرد: در صورت تامین حدود 50 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز این پروژه ظرف مدت سه ماه تکمیل وآماده بهره برداری شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان مازندران از عملیات اجرایی پل بزرگ پل سفید در محور رودهن-فیروزکوه-قائم شهر نیز بازدید کرد و گفت: با توجه به تغییر طرح، ساخت پل با دهانه میانی به صورت عرشه فلزی و 6 دهانه 33 متری به زودی به مناقصه خواهد رفت و با توجه به اهمیت تکمیل این پل و تاکید وزیر راه و شهرسازی مقرر شد با تخصیص اعتبار مناسب، انعقاد قرارداد جدید و فعالسازی کارگاه با جدیت پیگیری شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/885523/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساکت به نساجی برمی‌گردد

پیشنهاد جنجالی استقلال به سپاهان: 2 بازیکن جوان و پول نقد برای انتقال امید نورافکن!

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

کشف نور مرموز در لحظه تشکیل جنین | zinc spark نشانه‌ای از روح یا واکنش شیمیایی؟ +ویدئو

خلاصه بسکتبال کاله آمل – شهرداری گرگان

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

بازگشت دوباره آقا ساکت به نساجی

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

تصاویر؛ بارش برف بهاری در روستای ناتر چالوس

درباد پیروزی برابر کاله و رویای فینالیست مشغول نمی‌شویم!

کاله مازندران با شوت‌های 3 امتیازی شهرداری گرگان از جریان مسابقه دور شد!

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

ترافیک شدید در جاده هراز + یکطرفه شدن کندوان

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

کل‌کل جالب رئال و بارسلونا علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی

خاطره جالب علیرضا منصوریان از دعوای شدید و قهر با برادر پرسپولیسی‌اش

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

مجلس عزاداری جگرسوز دختر جوانی که در جنگل‌های بهشهر به دار آویخته شد + فیلم

شکست کاله مازندران در دومین بازی رقابت‌های نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال

دعوای عجیب برای سرقت از جگرکی

قول شهردار برای پیگیری جدی آسفالت معابر و کوچه‌های شهر خرم‌آباد

فوری و غیرمنتظره: ساکت به نساجی برگشت!

علائم کمبود مواد مغذی در کودکان

شعر ترکی استاد شهریار

محبی: ناراحت نشوید، خوشحالی من مثل استفن کری است

شهرداری گرگان پیروز جدال دوم مرحله نیمه نهایی برابر کاله

دو مدال برنز بوکسورهای ایران در ارمنستان

ساکت به نساجی برگشت!

سهام‌داران چشم انتظار نتیجه دور دوم مذاکرات

شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران در حین مأموریت

علائم سکته قلبی!

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

لقب استقلالی‌ها به کارترون؛ سوبله چوبله!

واکس خوردن کفش ستاره سپاهان در اوج مسابقه!