پیام مازند

آخرين مطالب

وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است/ دستور ترامپ به ویتکاف درباره مذاکرات عمان سیاسی

وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است/ دستور ترامپ به ویتکاف درباره مذاکرات عمان
  بزرگنمايي:

پیام مازند - وزیر انرژی آمریکا که در عربستان سعودی به‌ سر می‌برد، در گفت‌وگو با شبکه سعودی با اشاره به گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: «راه طولانی برای رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است.»
به گزارش ایسنا، «کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا که در عربستان سعودی به‌ سر می‌برد، در گفت‌وگو با شبکه سعودی با اشاره به گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: «راه طولانی برای رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است.»
او در گفت‌وگو با شبکه «العربیه» عربستان سعودی ادعا کرد: «آمریکا، ایرانی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد. برای پیشبینی نتایج تلاش‌های دیپلماتیک تازه بسیار زود است.»
اولین دور از مذاکرات غیرمستقیم تهران و واشنگتن در حالی در مسقط، پایتخت عمان برگزار شد که سرپرستی هیات ایرانی در این گفت‌وگوها را «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه و هیات آمریکایی را نیز «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور ایالات متحده در امور غرب آسیا بر عهده داشت. 2 طرف توافق کردند که به رایزنی‌های خود ادامه دهند.
هر 2 طرف این دور از گفت‌وگوها را مثبت ارزیابی کرده‌اند.
رایت که یکی از ضدایرانی‌ترین اعضای کابینه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا است، در ادامه گفت‌وگوی خود با شبکه عربستانی ادعا کرد: «برای معامله و رایزنی با ایران به رهبری قدرتمند نیاز داریم. چهار سال "مدارا" و "تلاش برای راه آمدن با ایران" را تجربه کردیم و نتیجه آن گسترش صادرات نفت ایران شد. شما شاهد آن هستید که در این چهارسال برنامه هسته‌ای ایران چقدر پیشرفت کرده و چه اتفاقی برای حماس، حزب‌الله و حوثی‌ها رخ داد. هیچ یک از این نتایج، خوب نبودند.»
ادعای او درباره تلاش دولت «جو بایدن» رئیس جمهور پیشین آمریکا برای «مدارا» با ایران درحالی است که در دولت بایدن تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال شد و به اذعان مقامات روسیه و نشریات انگلیسی، بایدن دلیل شکست مذاکرات پیشین برای احیای برجام بود.
با این وجود، وزیر انرژی آمریکا در دفاع از دولت ترامپ و اقدامات ضدایرانی او، ادعا کرد: «اکنون دولتی قدرتمند در آمریکا حضور دارد که طرفدار صلح، رشد و توسعه است و خطوط قرمز مشخصی در موضوع ایران دارد.»
اظهارات تازه او علیه ایران درحالی است که حتی پیش از شروع گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن، وزیر انرژی آمریکا، ایران را با تحریم‌های بیشتر تهدید کرد.
در ادامه گفت‌وگوی رایت با شبکه العربیه، او به کاهش قیمت نفت و «هراس» بازار نفت از تعرفه‌های ترامپ پرداخت. رایت در اینباره گفت: «درحال حاضر شاهد نگرانی افراطی درباره آینده بازار هستیم.»
به اذعان شبکه عربستانی، با وجود «سقوط» قیمت نفت، رایت از خواندن این «بحران» به‌عنوان یک «واکنش بیش از اندازه» خودداری کرد. او گفت: «من نمی‌توانم قیمت نفت را پیشبینی کنم.»
او همچنین درباره روسیه گفت: «بازارهای صادراتی برای مسکو به مشکل تبدیل شده بود. او (رئیس جمهور روسیه) بزرگترین بازار صادرات گاز طبیعی خود به اروپا را از دست داده است. در مقایسه با دیگر کشورها، پوتین قیمت نفت پایین‌تری دارد. من فکر می‌کنم رسیدن به توافق صلح به نفع روسیه است.»
دستور ترامپ به ویتکاف درباره مذاکرات عمان
شبکه تلویزیونی فاکس نیوز در گزارشی اعلام کرد که استیو ویتکاف مشاور دونالد ترامپ و مذاکره کننده ارشد آمریکایی در جریان مذاکرات عمان، به سید عباس عراقچی وزیر خارجه و نماینده ایران در مذاکرات گفت که ترامپ شخصاً به او دستور داده است تا در صورت امکان برای حل و فصل اختلافات از طریق دیپلماسی تلاش کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/885015/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدال‌های پاری سن ژرمن با تیم‌های انگلیسی

خاطره‌انگیز؛ سوپر گل استثنایی کریستیانو رونالدو به پورتو

حمایت از مردم غزه؛ تجمع ضدصهیونیستی در مازندران

کاهش زمان صدور مجوز سرمایه‌گذاری در مازندران به 15 روز

دستگیری مدیر کانال تلگرامی مبتذل در مازندران

آغاز کوچ ماهیان مولد دریای خزر؛ تلاش برای احیای ذخایر آبزیان

این گیاهان آپارتمانی مناسب خانه‌هایی‌ست که نور کافی ندارند+ تصاویر

پایان بورس امروز 26 فروردین 1404

نیمی از پول قبض برق دریافتی وارد صنعت برق نمی شود

پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه 27 فروردین 1404

آیت الله محمدی لائینی: اتمام کار موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران نیازمند توجه خاص مسئولان است

کشاورزان مازندران‌ نگران تاکید کودشیمیایی نباشند

کشاورزان مازندران‌ نگران تامین کودشیمیایی نباشند

ارتباط بین مزاج و شخصیت؛ همه چیز درباره سردترین طبع بدن

سحابی زیبای reflection

شوره سر دارید؟ شاید دلیلش کمبود این ویتامین باشد

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

گمانه‌زنی‌های ضدونقیض درباره حضور نویر مقابل اینتر

صدرنشینی یاران زاهدی در ژاپن قطعی شد

اعتراض استقلال خوزستان به داوری دیدار با هوادار

عمران‌زاده: بیرانوند قتل می‌کرد پرونده‌اش یک سال طول نمی‌کشید

شش ماه محرومیت تعلیقی برای کاپیتان تیم ملی!

احضار شهدابی‌ها به کمیته انضباطی والیبال

حریفان جهانی تیم ملی واترپلو جوانان مشخص شدند

درخشش سعید برخورداری در لالیگای اسپانیا

درآمد 3 میلیارد و 50 میلیونی فدراسیون فوتبال در 18 دقیقه!

معرفی مربیان تیم ملی اسکیت اینلاین هاکی بانوان

منابع و مصارف بانکهای چهارمحال و بختیاری با یکدیگر هم‌خوانی ندارند

وقوع زمین لرزه 3.2 ریشتری در مرز مازندران و سمنان

آغاز جدال حساس شهرداری گرگان و کاله مازندران در نیمه‌نهایی لیگ برتر

مجوزهای سرمایه‌گذاری 15 روزه در مازندران صادر می‌شود

مازندران تشنه سرمایه گذاری است

7 تن آرد قاچاق در خرم‌آباد کشف شد

انتقاد تند مدیرعامل صندوق بازنشستگی از بیمه تکمیلی: پول گرفته اما نه اسناد بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته را می‌پذیرد نه هزینه‌های درمان را پرداخت می‌کند / ابتکار در صدور احکام 1404 افزایش حقوق و همسان‌سازی

نبرد شیر و پلنگ در فلک الافلاک! +عکس

چربی‌هایی که برای مبتلایان به کبد چرب مفیدند

سازمان ملی استاندارد وظایف خود در جزیره کیش را به سازمان منطقه آزاد کیش تفویض کرد

تأخیر در پروازهای کیش به دلیل گرد و غبار

برگزاری مراسم تجلیل از جهادگران جزیره کیش

100 رمان ژرژ سیمنون دوباره منتشر می‌شود

نامزدهای جایزه «بیستون» معرفی شدند

چشمی آمد، اما نه برای بازی!

نام جدیدترین فدراسیون ورزشی ایران مشخص شد!

عظمت برنابئو و اضطراب باعث شد بالا بیاورم!

جهرم میزبان اردوی تیم ملی هندبال نوجوانان شد

توماش فورنال: به خاطر پول والیبال بازی نمی‌کنم!

تنبیهات انضباطی فدراسیون شمشیربازی برای پاکدامن و رهبری

حریف والیبال ایران به مصاف ترکیه می‌رود

پرونده حضور مربی مشهور کروات در ایران بسته شد

یادواره 437 شهید نکا با محوریت نابغه فاو برگزار می‌شود