کشف لندکروز 100 میلیاردی قاچاق در چالوس
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش دفاعپرس از مازندران، سردار «حسن مفخمی شهرستانی» فرمانده انتظامی مازندران امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ماموران پلیس راه مستقر در محور کندوان در حال کنترل تردد خودروهای عبوری در این محور به یک خودرو تویوتا لندکروز که از مسیر شمال به جنوب در حال تردد بوده مشکوک و خودرو متوقف کردند.
وی، افزود: در بازدید فنی و تخصصی از خودرو فوق مشخص شد پلاک نصب شده بر روی خودرو جعلی و کپی شده از پلاک اصلی یک خودروی تویوتا لندکروز دیگر است که شماره بدنه و شماره موتور خودروی توقیفی با مشخصات ثبت شده پلاک موصوف در سامانه پلیس آگاهی نیز مغایرت دارد و خودرو فاقد هرگونه اصالت و مدارک قانونی بوده است.
فرمانده انتظامی استان مازندران بیان کرد: در این راستا خودروی فوق ظن به قاچاق به ارزش تقریبی 100 میلیارد ریال کشف و توقیف و به همراه متهم به پلیس آگاهی شهرستان دلالت و در ادامه پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
سردار مفخمی شهرستانی در ادامه از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیتهای اقتصادی غیرمجاز از جمله قاچاق و احتکار و ترددهای غیرمجاز را به مرکز فوریتهای پلیس 110 اطلاع دهند.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۸:۴۱
-
۲۱ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/883083/