پیام مازند

آخرين مطالب

سرهنگ سلامی: موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید در اولویت پروژه‌های عمرانی استان قرار گیرد اجتماعي

سرهنگ سلامی: موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران باید در اولویت پروژه‌های عمرانی استان قرار گیرد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران امروز در نشست نوروزی با «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران ضمن ارائه گزارشی از حوزه دفاع مقدس و موزه دفاع مقدس و مقاومت استان اظهار داشت: در سال 1403 توفیقات خوبی در این حوزه داشتیم که یکی از آنها برنامه محور کردن دستگاه‌ها در حوزه دفاع مقدس و مقاومت بوده است.
وی افزود: سال گذشته بیش از هزار محفل خاطره گویی و روایتگری برنامه‌ریزی کردیم و تا پایان بهمن بیش از هفت هزار محفل با محوریت مدارس، مساجد و دانشگاه‌ها برگزار شده است.
این مسئول با اشاره به تشکیل 22 کارگروه حوزه دفاع مقدس از هدفگذاری برنامه‌های تأثیرگذار در سال جاری خبر داد و اضافه کرد: نقش آفرینی دستگاه‌ها، کارگروه‌ها، شورای هماهنگی، هیئت امنا و هیئت مدیره همه نیازمند حمایت و تاکید استاندار است.
سرهنگ سلامی با اشاره به رونمایی دانشنامه استانی دفاع مقدس در شهریور سال‌جاری از مساعدت سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استانداری در این راستا خبر داد و اذعان داشت: تاکنون از هزار و 60 مدخل شناسایی شده در دفاع مقدس و مقاومت استان،400 مدخل تدوین شده است.
وی با اشاره به اینکه 200 هزار دانشجو مازندران درس آشنایی با مبانی دفاع مقدس را آموزش دیدند، اظهار داشت: همچنین در بخش کارکنان دولت پنج هزار و 400 نفر و 850 نفر نیز در بخش حوزه علمیه و اصناف موفق به گذراندن این واحد درسی شدند.
این مسئول از جمع آوری بیش از یک میلیون اسناد دفاع مقدس و شهدای استان خبر داد و افزود: باید عزم عمومی و جهادی برای جمع آوری اسناد داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در حوزه کتاب دفاع مقدس تاکنون بیش از 600 عنوان کتاب توسط اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران از ابتدا تاکنون تدوین و منتشر شده است، خاطرنشان کرد: در سال 1403، 72 عنوان کتاب مکتوب و 20 عنوان کتاب صوتی تهیه و تولید شده است.
سرهنگ سلامی با بیان اینکه موضوع دفاع مقدس و موزه دفاع مقدس و مقاومت باید مورد توجه مسئولان و همه دستگاه‌ها و نیرو‌های مسلح باشد، تاکید کرد: موزه دفاع مقدس و مقاومت باید در اولویت پروژه‌های عمرانی استان مازندران قرار بگیرد.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در ادامه از برگزاری شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان و هیئت امنای موزه دفاع مقدس و مقاومت با مسئولیت استاندار خبر داد و اذعان داشت: همچنین ستاد بزرگداشت مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت با مسئولیت معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی و هیئت مدیره موزه دفاع مقدس و مقاومت نیز با مسئولیت معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هر دو ماه یک بار برگزار می‌شوند.
سرهنگ سلامی از برگزاری جلسه شورای هماهنگی و هیئت امنای موزه دفاع مقدس و مقاومت با محوریت بزرگداشت حماسه سوم خرداد خبر داد و بر لزوم پیگیری توافقات با دستگاه‌های ملی، استانی، بنیاد مستضعفان، وزارت راه و میراث فرهنگی تاکید کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/882976/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردار برسلانی: امروز نقش اصلی هنرمندان تبیین‌گری در جبهه مقاومت است

هراسانی: 11 عنوان کتاب توسط بسیج هنرمندان مازندران تولید شد

زینال خیری: مقابله با فرهنگ غرب با استفاده از ابزار هنر و رسانه ضروری است

اینزاگی: نشان دادیم در زمین پول تعیین کننده نیست

راهیان نور، مأموریتی از سوی امام زمان (عج) برای رساندن پیام شهداست

مادر شهیدان «کردنیرسی» آسمانی شد

بلیط دیدار خیبر و نساجی مازندران رایگان شد

منظومه فکری بسیج بر دو ستون «احساس مسئولیت» و «بصیرت» استوار است

سیو دیدنی زومر مانع از گل تساوی بخش بایرن مونیخ شد

هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای مازندران/ احتمال وقوع سیل در این استان

پور علی: تقویت اردو‌های راهیان نور؛ رسالتی برای تبیین معنویت و مقاومت

فرصت سوزی اولیس در مقابل دروازه اینتر

ورود مهدی طارمی به زمین در دقیقه 81

گل دوم بایرن مونیخ توسط دایر در دقیقه 78

فیلم| حضور کشتی‌گیران قهرمان جهان در بازی کاله مازندران

فیلم| رقابت سخت تیم‌های کاله مازندران و شهرداری گرگان

گل دوم اینتر توسط پاوارد در دقیقه 61

گل اول اینتر توسط لائوتارو مارتینز در دقیقه 58

گل اول رئال مادرید توسط وینیسیوس در دقیقه 67

گل اول آرسنال توسط ساکا در دقیقه 71

خطر ریزش مو در کمین کارکنان شیفت شب!

بازگشت محدودیت‌های ترافیکی به جاده‌های مازندران

جزئیات لیست شدن Altcoin جدید در معاملات Spot توسط Upbit Exchange Bitcoin

صحنه مشکوک پنالتی برای رئال مادرید توسط var رد شد

مرتضی پورعلی گنجی: امیدوارم با حمایت بانوان هوادار پرسپولیس در بازی مقابل سپاهان پیروز شویم

گلایه مهروز ساعی، مربی تیم ملی تکواندوی بانوان از انتخاب مهدی طارمی به عنوان مرد سال ورزش ایران

پیروزی کاله مازندران در اولین بازی رقابت‌های مرحله نیمه‌نهایی

کاله فاتح نبرد نخست نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال برابر شهرداری گرگان

پرواز نوشهر - مشهد دایر می شود

گلایه سرمربی کاله مازندران از وقفه 41 روزه در بازی های لیگ برتر بسکتبال!

شکست تیم فوتبال پالایش نفت بندرعباس مقابل شهرداری نوشهر

محدودیت‌های ترافیکی به جاده‌های مازندران بازگشت

نوشیدنی‌های مناسب برای بی‌خوابی

در اشعار قدیم پهلوانی چگونه تعریف شده است؟

کاله، برنده بازی نخست نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال

علیرضا دبیر: انتخاب فدراسیون‌ کشتی به عنوان یکی از بهترین فدراسیون‌های سال 1403 کمترین حق کشتی بود

نور امید استقلال در دل تاریکی!

پالایش نفت 0 – 1 شهرداری نوشهر: نخستین پیروزی سال در سواحل بندرعباس

سرمایه گذاری در حوزه معادن در دستور کار ما قرار دارد

نخستین عامل مرگ در دنیا و ایران اعلام شد

شاعرانه/ هر‌جا که روی زود پشیمان به درآیی

آواز خوانی چند بیت از اشعار حافظ توسط صادق شیخ زاده

پیمان جبلی رئیس رسانه ملی: 7.5 میلیون نفر در انتخاب قهرمان ایران رای دادند

حضور رئیس جمهور در مراسم اختتامیه قهرمان ایران

ساره جوانمردی با رأی مردم به عنوان بانوی سال 1403 پارالمپیکی ایران انتخاب شد

پیام مهدی طارمی برای مراسم قهرمان ایران

فقط تیم دوچرخه سواری بانوان به مسابقات قهرمانی آسیا در چین اعزام می‌شود!

بدون تعارف با استاد شیرخدا مرشد معروف ورزش‌های زورخانه‌ای

ملی‌پوش استقلال محروم شد!

زنوزی: بازی پرسپولیس روز سیاه فوتبال ایران بود