پیشبینی تولید 30 هزار تن توتفرنگی در مازندران
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - معاون امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: پیشبینی میشود تولید امسال توتفرنگی در استان به 30 هزار تن برسد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسین ملایی معاون امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: نوبرانه توت فرنگی وارد بازار شد و برنامهریزی برای عرضه محصول در حال انجام است.
وی به عرضه توتفرنگی و شلیل گلخانهای در بازار مازندران اشاره کرد و یادآور شد: توتفرنگی امسال در یک هزار و 700 هکتار اراضی استان کشت و کار شده است.
معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: پیشبینی تولید 30 هزار تن توتفرنگی امسال در استان برآورد شده است.
وی به فعالیت 4 هزار و 500 نفر بهرهبردار در این زمینه اشاره کرد و یادآور شد: مازندران رتبه دوم تولید توتفرنگی را در سطح کشور دارد.
مولایی بیان کرد: در برداشت این محصول توجه به زمان مناسب برداشت مهم است و در ضمن قند میوه باید کامل باشد و باید در زمان برداشت و همچنین پس از برداشت موضوعات فنی برداشت و نگهداری دقت شود.
معاون امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: برداشت نوبرانه توت فرنگی آغاز شده و شاهد عرضه این محصول با قیمت مناسبی در بازار هستیم.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴:۳۲
-
۱۹ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/882753/