پیام مازند

آخرين مطالب

فرصت یک ماه به شهرداری خرم‌آباد برای ساماندهی میدان تره‌بار اقتصادی

فرصت یک ماه به شهرداری خرم‌آباد برای ساماندهی میدان تره‌بار
  بزرگنمايي:

پیام مازند - فرماندار مرکز لرستان از وضعیت نابسامان ورودی و خروجی، آسفالت غیراصولی و تلنبار شدن پسماند در بزرگترین میدان میوه و تره‌بار شهرستان خرم‌آباد انتقاد کرد.
نورالدین درمنان در جریان بازدید از میدان میوه و تره‌بار شهرستان خرم‌آباد که با حضور معاون فرماندار و شهردار خرم‌آباد انجام شد، از وضعیت نابسامان میدان میوه و تره‌بار خرم‌آباد اظهار نارضایتی کرد و با بیان اینکه این وضعیت در شأن شهری که قرار است ثبت جهانی شود نیست، بیان کرد: ضرورت دارد در کمترین زمان ممکن نسبت به آسفالت محوطه این میدان اقدام شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
فرصت یک ماه به شهرداری خرم‌آباد برای ساماندهی
وی برای ساماندهی میدان میوه و تره‌بار خرم‌آباد به شهرداری مرکز استان فرصت یک ماه داد و تصریح کرد: نیاز است ظرف یک ماه آینده این ساماندهی آسفالت، ورودی و خروجی و قسمت بارانداز به نتیجه برسد؛ ورودی و خروجی این میدان بسیار حائز اهمیت بوده چون پرتردد است و باید موجبات رضایتمندی مردم در این راستا فراهم شود.
فرماندار مرکز لرستان گفت: وظیفه مسئولین خدمت بی منت به مردم است و هدف از مسئولیتی که پذیرفتیم خدمت‌رسانی به آنان است؛ براین باوریم که آنچه در ذهن مردم ماندگار می‌ماند اقداماتی است که در راستای خدمات‌دهی به آنان انجام می‌شود.
درمنان هدف از انجام خدمات رسانی را رضایت‌مندی عمومی برشمرد و با بیان اینکه باید در این مسیر همه تلاشمان را انجام دهیم، تصریح کرد: در این راستا یکی از موضوعاتی که در این بازدید مدنظر قرار گرفت ساماندهی و آسفالت بزرگترین میدان میوه و تره‌بار شهرستان خرم‌آباد بود.
درمنان در ادامه با اشاره به وضعیت صنعت گردشگری شهرستان خرم‌آباد با بیان اینکه توسعه گردشگری در ارتقاء کیفیت زندگی جوامع محلی نقش بسزایی دارد، گفت: در ایام نوروز امسال، خرم‌آباد مقصد گردشگری بسیاری از مهمانان نوروزی بود و خوشبختانه از معبر به مقصد گردشگری تبدیل شدیم که می‌توان از این ظرفیت برای ارتقا و بهبود سطح معیشت مردم بهره برد البته زیرساخت‌های شهر نیز باید متناسب با خیز و جهشی باشد که برداشتیم.
نگاهمان به نفع مردم تغییر کند و جهانی شود
فرماندار مرکز لرستان با بیان اینکه تعصب سرزمینی بارزترین موضوعی است که باید تقویت شود و در راستای توسعه پایدار آن تلاش‌ها دوچندان شود، ادامه داد: در آستانه جهانی شدن دره کهن خرم‌آباد هستیم و در این راستا باید نگاهمان به نفع مردم و رونق اقتصادی و بهبود معیشت مردم تغییر کند و جهانی شود.
وی با بیان اینکه مصممیم تغییر و تحول در چهره شهر خرم‌آباد ایجاد و مبلمان شهری زیباتر شود، تاکید کرد: در این راستا همه دستگاه‌های اجرایی ملزم به همکاری با شهرداری مرکز استان هستند.
درمنان ادامه داد: شهرداری خرم‌آباد نیز با آهنگ خدمات‌رسانی نیاز است در اجرای پروژه‌های مدیریت شهری شتاب بیشتری ببخشد تا متناسب با نام خرم‌آباد ظرفیت‌سازی صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه در همه اقدامات دو موضوع رضایتمندی عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: در برنامه راهبردی تدوین شده توسط مدیریت ارشد استان بر مساله معیشت مردم لرستان تاکید شده است؛ آنچه که مدنظر ماست و مورد تائید مهندس سید سعید شاهرخی استاندار لرستان است افزایش و ارتقای پشتوانه اجتماعی یعنی مردم است که همواره و همگام با مسئولین هستند.
ساماندهی میدان میوه و تره‌بار خرم‌آباد ظرف یک ماه آینده
در ادامه این بازدید داریوش بارانی بیرانوند شهردار خرم‌آباد با بیان اینکه ساماندهی میدان میوه و تره‌بار شهرستان جزو وظایف شهرداری است، تصریح کرد: ظرف مدت یک ماه آسفالت، تفکیک ورودی و خروجی و بارانداز این مکان پرتردد ساماندهی و مناسب‌سازی خواهد شد.
انتهای پیام 
خبرنگار:امیر محمود داودی نژاد

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/882565/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محمد کبیری خواستار توقف تسری قوانین سرزمین اصلی به کیش شد

اکرمی: کمیته داوران از محرومیتم تعجب کرد!

کبیری: تضعیف مزیت‌های قانونی، مناطق آزاد را از رقابت منطقه‌ای خارج می‌کند

حریفان بسکتبال ایران در کاپ آسیا مشخص شدند

مومنی: هیچکس برای استعفا به من زنگ نزد

قضاوت 2 داور ایرانی در مسابقات آب‌های آرام آسیا

من زندگی را دوست دارم!

صحنه‌ای که حسن اکرمی با استناد به آن برای سپاهان پنالتی گرفت

رکورد زنی بورس با اهرم اخبار سیاسی؛ صعود 59 هزار و 241 واحدی شاخص کل

شتاب در پروژه‌های عمرانی خرم‌آباد با رویکرد نوین در سال 1404

دستگیری سارق محتویات خودرو با 10 فقره سرقت در خرم‌آباد

بارسلونا در چمپیونزلیگ پول پارو کرد

دارنده طلای کشتی جهان برای سومین بار جراحی شد

درمانی برای شوره و پوسته‌های سر

فیلم «صیاد» محصول بنیاد شهید و امور ایثارگران به سینما می‌آید

دلیل مرگ ستاره سابق کلمبیا مشخص شد

تاریخ‌سازی در کشتی صربستان با یک روسی!

سیدجلال حسینی مربی نساجی مازندران شد

شهادت 2 مرزبان هنگ مرزی بانه بر اثر انفجار مین

واکنش جالب پیمان یوسفی به عزل چند مدیر به دلیل حضور بالگرد برای خشک کردن چمن

بهترین فیلم‌های سینمایی یک ماه آینده؛ از «ماینکرفت» تا «مرگ تک‌شاخ»

داورها صدای اعتراض فولادی‌ها را درآوردند!

تنش آبی در شرق مازندران رفع شود

ورود 2472 میلیارد تومان پول اشخاص حقیقی به بازار سرمایه

از اقدامات عملیاتی استاندار مازندران تا تصویب انتقال 48 میلیون مترمکعب آب در وزرات نیرو

لزوم مشارکت اساتید دانشگاهی در احصای نظام مسائل شهرهای مازندران

هوشمند مقابل پرسپولیس: بدون محرومیت

برج فناوری شاهد و ایثارگر در جهت توانمندسازی نخبگان است

واکنش فدراسیون بسکتبال نسبت به حواشی تیم زنان در فضای مجازی

کری سنگین برای بارسا: امیدوارم جشنواره گل به پا کنیم!

انوشیروانی نامزد انتخابات فدراسیون جهانی شد

«میرو»؛ فیلمی راهبردی در ترویج فرهنگ ایثار از دل سیستان و بلوچستان

سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر بشری رونمایی شد

2 ایرانی در صدر رنکینگ پاراتکواندوکاران جهان

مغز متفکر جدید سیتی رسما استارت زد

پس‌لرزه‌های ماجرای بالگرد هلال احمر ؛ چند مدیر دیگر برکنار شدند

دردسر استفاده از بالگرد برای خشک کردن زمین فوتبال/ 5 مدیر هلال احمر عزل شدند

خطر محرومیت بیخ گوش ستاره‌های بایرن و اینتر

یک عامل مهمِ بدخوابی

جایگاه امیدواری در ادبیات فارسی!

با حضور مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نشست شورای معاونین آموزش و پرورش مازندران برگزار شد.

با حضور مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، نشست شورای معاونین آموزش و پرورش مازندران برگزار شد.

رئیس فدراسیون والیبال: از حقوق هواداران کوتاه نخواهیم آمد

واکنش وزیر ورزش به فعالیت زنان در رشته‌های ساحلی

آرش رضاوند به فولاد رسید

احسانی: 21 میلیارد از مطالبات فصل قبل ذوب‌آهن باقی مانده است

اعلام اسامی داوران هفته بیست‌ و ششم لیگ برتر فوتبال

دوربین سینمایی فول‌فریم PYXIS 12K معرفی شد+عکس

سلیمی: سازمان نظام مهندسی تبدیل به بنگاه پول‌سازی شده است

بیمارستان تنکابن حتی جراح آپاندیس ندارد