جانباز 70 درصد آملی به یاران شهیدش پیوست
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - «قهرمان چاکتن فیروزجایی» جانباز 70 درصد شهرستان آمل دعوت حق را لبیک گفت و به همرزمان شهیدش پیوست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، جانباز شهید حاج قهرمان چاکتن فیروزجایی، پس از سالها تحمل درد و رنج ناشی از جراحات دوران دفاع مقدس، در سن 56 سالگی به همرزمان شهیدش پیوست.
این قهرمان آملی، متولد 12 فروردین سال 1347، در عملیات کربلای 4 از ناحیه اعضای بدن شیمیایی شد و در عملیات نصر 4 در سال 1366، پای چپ خود را از زانو به پایین و هر دو گوش را به دلیل جراحات جنگ از دست داد.
آئین وداع با این جانباز 70 درصد دفاع مقدس دوشنبه 11 فروردین بعد از نماز مغرب و عشاء در امامزاده ابراهیم (ع) آمل برگزار میشود.
مراسم تشییع پیکر این جانباز 70 درصد دوران دفاع مقدس سهشنبه 12 فروردین ساعت 9 صبح با حضور مردم قدرشناس و شهید پرور از سپاه ناحیه آمل به سمت گلزار شهدای امامزاده ابراهیم (ع) برگزار خواهد شد.
همچنین مراسم ختمی در روزهای 12، 13، 14 و 15 فروردین از ساعت 15 الی 17 در فاطمیه شهرستان آمل و حسینیه روستای سیاهلش منعقد خواهد شد.
-
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸:۴۸
-
۱۴ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/880765/