استاندار مازندران: دنبال جذب منابع برای رفع گره ترافیکی جاده کندوان هستیم
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - استاندار مازندران با اشاره به معضل یکطرفه شدن جاده کندوان برای اهالی بومی، گفت: درپی جذب منابع برای حل و رفع گره های ترافیکی این محور هستیم.
به گزارش ، مهدی یونسی رستمی ظهر شنبه در حاشیه بازدید از ایستگاه نوروزی شهرستان نوشهر با ابراز رضایت از مدیریت سفرهای نوروزی در موج اول اظهار کرد: خوشبختانه میزان تلفات ناشی از تصادفات اندک بود و رضایتبندی خوبی داشتیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با تقدیر از نیروهای امدادی و خدماتی افزود: بیش از 75 درصد شهروندان مسافران از خدمات ستاد سفرهای استان ابراز رضایت کردند.
استاندار مازندران با اشاره به موج دوم سفرها نوروزی، گفت: پیک سفرها در این مرحله است و باید به پویشهایی مثل نه به تصادف توجه جدی کرد.
استاندار مازندران مشکل یکطرفه شدن برای اهالی بومی و حاشیه نشینان گفت: در سال جاری 4 کیلومتر محور کندوان حد فاصل مرزن آباد چهار بانده شد تا اهالی بومی در ترافیک گرفتار نشوند.
وی گفت: دنبال آن هستیم تا روزنههایی را از نظر منابع مالی پیدا کنیم تا برای این جاده و رفع معضل و گره ترافیکی آن چارهاندیشی کنیم.
استاندار مازندران درباره طرح آزادراه ساحلی، گفت: برای اجرای این طرح دنبال سرمایهگذار هستیم و باید موانع فرارو را رفع کنیم.
انتهای پیام
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲:۰۸
-
۱۸ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/880402/