اقامه نماز عید فطر در بقاع متبرکه و امامزادگان مازندران
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران از برگزاری نماز عید سعید فطر در بقاع متبرکه و آستان مقدس امامزادگان استان خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حجتالاسلام مسعود قربانی معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران اظهار داشت: امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران آماده استقبال از روزهداران ماه مبارک رمضان برای برپایی نماز عید سعید فطر هستند.
وی از اقامه نماز عید سعید فطر در بقاع متبرکه و آستان مقدس امامزادگان مازندران خبر داد و گفت: به هیأتهای امنا و خادمین بقاع متبرکه ابلاغ شد تا فضای بقاع متبرکه را آذینبندی و برای برگزاری نماز عید سعید فطر آماده کنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران خاطرنشان کرد: شبستان تمامی امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران در روز عید سعید فطر به روی نمازگزاران باز و با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) آماده دریافت کمکهای مردمی و فطریه است.
قربانی با اشاره به اجرای طرح ضیافت الهی در 330 بقعه متبرکه و آستان مقدس امامزادگان مازندران بیان کرد: با اقامه نماز عید سعید فطر طرح ضیافت الهی در استان مازندران به کار خود پایان میدهد.
انتهای پیام/
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶:۲۱
-
۱۴ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/880318/