31 میلیون قطعه جوجه در ساری تولید شد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - اسماعیل علوی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سالی که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده بود، با همکاری مرغداران و برنامهریزیهای انجام شده، شهرستان ساری موفق به ثبت رکورد جوجهریزی 31 میلیون و 678 هزار قطعه در سال 1403 شد.
علوی اظهارکرد: این میزان جوجهریزی، فراتر از هدفگذاری 30 میلیون قطعهای تعیین شده برای سال گذشته بوده و نشاندهنده رونق صنعت طیور در این شهرستان است.
این مسؤول با اشاره به اهمیت این دستاورد افزود: افزایش جوجهریزی در واحدهای مرغداری ساری تأثیر بسزایی در تأمین پروتئین مورد نیاز شهروندان، ایجاد اشتغال و تأمین گوشت مورد نیاز بازار تهران و این منطقه دارد.
وی همچنین خاطرنشان کرد که عوامل متعددی از جمله حمایتهای دولتی، بهبود شرایط تولید و افزایش تقاضا در افزایش جوجهریزی مؤثر بودهاند.
علوی با تاکید بر نظارت مستمر بر تولید و توزیع گوشت مرغ گفت: وضعیت تولید و جوجهریزی در سالنهای مرغداری و نظارت بر توزیع، عرضه و تقاضا در بازار توسط کارشناسان تنظیم بازار و اداره تولیدات دامی این شهرستان مستمر در حال انجام است و مشکلی در تأمین و توزیع گوشت مرغ وجود ندارد.
کد خبر 6418160
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۳:۲۴
-
۱۶ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/879104/