پیام مازند

آخرين مطالب

نیاز شهر تنکابن به کمپ بزرگ مسافری جهت اسکان مسافران نوروزی گفتگو

نیاز شهر تنکابن به کمپ بزرگ مسافری جهت اسکان مسافران نوروزی
  بزرگنمايي:

پیام مازند - شهردار تنکابن با اشاره به آمادگی شهرداری به‌منظور میزبانی هر چه بهتر مسافران نوروزی از نیاز شهر تنکابن به کمپ بزرگ مسافری جهت اسکان مسافران نوروزی خبر داد.
محمدابراهیم لاریجانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران، با اشاره به گردشگر پذیری و توریست بودن تنکابن اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن سال نو و آغاز تعطیلات نوروزی شهرداری تنکابن به‌منظور میزبانی هر چه بهتر مسافران نوروزی به برگزاری هشت جلسه ستاد نوروزی در شهرداری انجام داد.
وی با بیان اینکه با وجود نواقصی در شهر تنکابن تمام توان خود را برای پذیرایی هرچه بهتر مسافران نوروزی به‌کار گرفتیم، افزود: تاکنون برای 70 دستگاه تاکسی کارت تاکسی گردشگری صادر شده که به پشتوانه 35 ساعت کلاس‌های آموزشی طی دو سال متوالی برای ایام نوروز سال‌جاری این تاکسی‌ها از پنجم فروردین مشغول به کار می‌شوند.
شهردار تنکابن با تاکید بر نیاز شهر تنکابن به کمپ بزرگ مسافری اظهار داشت: برای اسکان موقت مسافرین دو پارک در شهر تنکابن در نظر گرفته شده است که دارای امکانات رفاهی چون سرویس بهداشتی، نمازخانه و سکویی برای نصب چادر است.
وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون 12 کیلومتر از نوار ساحلی تنکابن بلااستفاده است، گفت: با توجه به اینکه پارک‌ها مورد استفاده شهروندان است و ما مسافران را در آن‌جا موقت اسکان می‌دهیم اگر با نگاه سیاسی، امنیتی و اجتماعی به این مسئله نگاه کنیم می‌توان این اراضی را در اختیار شهرداری‌ها، بخشداری و دهیاری‌ها قرار داد تا با کمترین آسیب به محیط زیست و رعایت ضوابط منابع طبیعی بر ساخت و سازهای های سبک هم به اشتغال‌زایی و هم به ایجادگردشگری و جذب توریست بیشتر کمک کرد.
لاریجانی با اشاره به ظرفیت روزی 300 تن سایت زباله پرده سر دو هزار تنکابن یادآور شد: در روزهای عادی در این سایت 120 تن زباله تفکیک می‌شود که در ایام پیک تعطیلات افزایش می‌یابد.
وی ادامه داد: تلاش داریم تا بتوانیم تمامی 300 تن زباله را بدون پردازش دفن نشود و بحث کود و مواد عالی از مواد بازیافتی جدا و مواد ریجگتی دفن شود که برای انجام هر چه سریع‌تر این کار یک تیم آماده شده است اما نیاز به افراد بیشتری است.
شهردار تنکابن خاطرنشان کرد: در ایام نوروز در سه نقطه از شهر تنکابن برنامه‌هایی متنوعی تدارک دیده شده که شامل بازی‌های بومی محلی در پارک‌ها، مراسمات ویژه برای همشهریان و مسافران نوروزی و برپایی جشن‌های متنوع برای کودکان با حضور هنرمندان بومی، محلی و استانی می‌شود.
کد خبر 851546

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/877927/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خشم شدید بارسلونا؛ رئال با داوری برد

سه درخواست مهم هواداران رئال از پرز

تغییر مسیر در آزادراه تهران-شمال/ چالوس یک‌طرفه شد

آزادراه تهران-شمال وکرج -چالوس از ساعت 16 یک طرفه می‌شود

ضرورت مراجعه به پزشک پس از مشاهده این علائم

تقویت زیرساخت های کیش به عنوان افتخار ملی؛ نشان از عزم جدی تیم مدیریتی سازمان دارد

رضایتمندی مسافران نوروزی کیش؛ نتیجه برنامه‌ریزی منسجم است

چشم انداز و برنامه های سازمان منطقه آزاد کیش در سال 1404 با حضور رضا مسرور مرور شد

صدا کن مرا!

اداره کل آب و هواشناسی مازندران به فناوری‌های روز دنیا تجهیز می‌شود

قدردانی استاندار از تلاش‌های 24 ساعته راهداران مازندران

یکطرفه شدن آزادراه تهران - شمال و کرج - چالوس از ساعت 16

اولویت اجرای پروژه‌های عمرانی توسعه شهری بابل در سال جدید

محور کرج - چالوس یک طرفه شد

اجاره ویلای ساحلی در شمال / رزرو ویلا در چالوس چند؟ + جدول قیمت نوروز 1404

آزادراه تهران-شمال وکرج -چالوس یک طرفه شد

«پول کثیف» در شبکه تهران

در این مواقع آب ننوشید!

شعری از امان‌الله میرزایی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

زمان نشست خبری بازی ایران و ازبکستان

مثلث جذاب والیبال ایران و دردسر شیرین پیاتزا

تیم ملی والیبال و یک بازیکن بی‌جایگزین

پدیده شهداب، شاید سوپرایز ایران در VNL

پیروزی پُرگل ساحلی بازان ایرانی مقابل افغانستان

ترکیب تیم ملی کشتی آزاد در ارمنستان نهایی می‌شود

تردد در محورهای مواصلاتی مازندران 4 درصد افزایش یافت

وضعیت هوای مازندران فردا دوشنبه 4 فروردین 1404

23 مصدوم در 4 حادثه ویژه ترافیکی روز گذشته

آزادراه تهران-شمال وکرج -چالوس از ساعت 16 یک طرفه می شود

تداوم عملیات زیرسازی و روکش آسفالت بابل در سال‌ جاری/ کاشت نهال درختان هیرکانی در شهر

اقامت 3.9 میلیون مسافر شب نوروزی در مازندران

آزادراه تهران - شمال و جاده چالوس از ساعت 16 یک‌طرفه می‌شود

علائم سکته حاد قلبی

شعری از هاجر جعفرزاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

جدول رده‌بندی فرمول یک پس از گرندپری چین

کشف یک حفره 32 میلیون یورویی در بارسا!

اعتراض رسمی باشگاه استقلال به AFC بابت انتشار یک پوستر

تعویق برگزاری جشنواره نور میدان شهدا به علت بارندگی

تکمیل بیمارستان نیایش خرم‌آباد تا بهار 1406

پول نقد برای رشفورد؛ آموریم به دنبال فروش تابستانی

استان محبوب گردشگران برفی شد

پورمحمدی: نوآوری‌های خوبی با هدف انضباط بودجه‌ انجام شده است+فیلم

مازندران سفید‌پوش شد

بهترین منابع پروتئینی برای گیاهخواران

شاعرانه/ تو از اول سلامت پاسخ بدرود با خود داشت

چرا دو قهرمان المپیک کشتی ایران به قهرمانی آسیا می‌روند؟

روایت مهران احمدی از شب اخراجش مقابل النصر و دلداری رونالدو به او

کاروان تیم ملی فوتبال ازبکستان وارد تهران شد

تمجیدهای ادامه‌دار رسانه‌های ترکیه از عملکرد کارتال در پرسپولیس

ارتقای کیفیت خدمات گردشگری در ساری ضروری است