پیام مازند

آخرين مطالب

نذر کریمانه در خرم‌آباد/ توزیع 25 هزار پرس آش نذری اقتصادی

نذر کریمانه در خرم‌آباد/ توزیع 25 هزار پرس آش نذری
  بزرگنمايي:

پیام مازند - 20 دیگ آش با دستان خادمان در خرم‌آباد پخته شد و هزاران نفر از روزه‌داران و رهگذران، مهمان این سفره پربرکت شدند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، نیمه رمضان که از راه می‌رسد، خیابان‌های خرم‌آباد رنگ‌وبوی دیگری به خود می‌گیرند. در گوشه‌ای از شهر، محلی دلباز و معنوی آراسته شده و میزبان خادمانی است که در حال پختن آش نذری هستند.
فضایی که عطر سبزی تازه و ادویه‌های خوش‌بو در آن پیچیده است و شعله‌های ملایم زیر دیگ‌های بزرگ، خبر از ساعاتی پرفیض و معنویت می‌دهند. بخار گرمی که از دیگ‌ها بالا می‌رود، در آسمان شب نقش می‌بندد و هر رهگذری را به‌یاد سفره‌های سخاوت امام حسن(ع) می‌اندازد.
آزادسازی زندانیان با بدهی کمتر از 250 میلیون در لرستان خادمان، با لباس‌های ساده، اما دل‌هایی لبریز از عشق، با ملاقه‌های بزرگ آش را هم می‌زنند و صدای به‌هم خوردن ملاقه‌های فلزی با دیواره دیگ‌ها، نوایی دلنشین است که با ذکر «یا حسن، یا کریم اهل‌بیت» همراه می‌شود.
یکی از مسئولان موکب می‌گوید: امسال چهارمین سالی است که تعدادی از خادمان محبین اهل بیت و شیفتگان امام حسن(ع) اقدام به پخت آش نذری در سطح شهر خرم‌آباد می‌کنند.
او اضافه کرد: این حرکت هر سال گسترده‌تر شده، به‌طوری‌که امسال موفق شدیم 10 موکب را در سراسر شهر فعال کنیم و پخت این نذری در یک محل انجام و سپس در خیابان‌های اصلی شهر توزیع شد.
این خادم امام حسن(ع) با اشاره به اینکه امسال حدود 25 هزار پرس آش نذری بین روزه‌داران و همشهریان تقسیم شد، بیان کرد: این حرکت در سال‌های آینده با کیفیت و کمیت بیشتری ادامه پیدا می‌کند.
یکی دیگر از خادمان هدف از انجام این حرکت را زنده نگه‌داشتن سنت افطاری دادن در خیابان‌ها و مساجد دانست که مورد تأکید بزرگان دین نیز قرار گرفته است و گفت: امیدواریم که این مسیر سال‌به‌سال با عشق و اخلاص بیشتری ادامه پیدا کند.
در کنار موکب، چند نوجوان پرشور، با لبخندهایی صمیمی، ظرف‌های آش را آماده می‌کنند. برخی با دستانی که نشان از خستگی شیرین یک روز پرکار دارد، مشغول تقسیم نذری در ظرف‌های یک‌بار مصرف هستند.
یکی دیگر از خادمان امام حسن(ع) نیز با اشاره به اهمیت این سنت حسنه گفت: رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند که یکی از کارهای بدون ریا و بدون آلایش در خیابان‌ها، همین سنت افطاری دادن است.
وی با بیان اینکه ما هم طبق سنت هرساله خود، حدود 20 دیگ آش رشته طبخ کردیم و آن را بین مواکب شهرستان خرم‌آباد توزیع کردیم، تصریح کرد: ما در قالب مجمع امام حسن(ع) در لرستان فعالیت می‌کنیم و در این پنج سال توانسته‌ایم این حرکت معنوی را ادامه دهیم.
او ادامه داد: سنت افطارالمؤمنین در روایات و آیات ما بسیار توصیه شده‌است و ما هم به تأسی از سیره کریم اهل‌بیت، افتخار داریم که آش نذری بپزیم و بین مردم شهرمان تقسیم کنیم.
با غروب خورشید، عطر آش نذری در خیابان‌های خرم‌آباد می‌پیچد و دست‌های بسیاری با عشق و ارادت، این افطاری ساده اما پربرکت را به دست روزه‌داران می‌رسانند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/876455/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علی علیپور به دنبال تیک جدید این‌بار با تیم ملی

واکنش گودرزی به شایعات انتقال به پرسپولیس

فیروزآبادی: بسته‌های حمایتی خادمیاران نکا در سایه مهر رضوی توزیع شد

آیت الله محمدی لائینی: بانوان مازندرانی در کمک به جبهه مقاومت سنگ تمام گذاشتند

شجاعیان: سال‌هاست استقلال در داربی پیروز نمی‌شود چون...!

پیغام صد میلیاردی مدیر پرسپولیس درباره عبدالکریم

جنجال جدید ایلان ماسک و یارانش| پول پاشی آمریکا برای دخالت در انتخابات هند را لو دادند!

توزیع 250 بسته معیشتی در بین نیازمندان کلیجانرستاق ساری

از ریخت و پاش و پول‌پاشی‌های بیجا خودداری کنید

مهمترین عامل ناکامی‌های استقلال از زبان هافبک سابق این تیم!

خلاصه بازی آاس رم 1 - کالیاری 0

فودن: با این سناریو فصل ضعیف سیتی جبران می‌شود

بی‌آبی ده محسن خرم آباد در ماه رمضان؛ مسئولان کی پاسخگوی مردم روزه‌دار خواهند بود؟

آیت الله محمدی لائینی: شور انقلابی در بیمارستان امام خمینی ساری باید الگو باشد

1500 کلاس برای اسکان مسافران فرهنگی مازندران‌ مهیا شده است

لیگ یک: دوری طولانی خودروسازان از برد

آیت الله محمدی لائینی: تهاجم رسانه‌ای نیاز به کار فرهنگی دارد

تصاویر/ جلسه شورای مرکزی مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران

تجلیل از خیرین ساخت یادمان شهدای گمنام شهر گلیا+ تصاویر

آتش‌سوزی عمدی درختان بلوار طالقانی رامسر؛ متهم بازداشت شد

صدور حکم اعدام برای عامل قتل نیان دختر 7 ساله بوکانی

عوامل موثر در ایجاد گره‌های تیروئیدی

همیشه دلم را برای دلت تنها نگه می‌دارم!

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

41 بازیکن به اردوی تیم ملی والیبال دعوت شدند

نشست اولین و جوان‌ترین بانوی مدال‌آور پارالمپیک با دنیامالی

جنگل های چالوس در آتش

رای کمیته انضباطی درباره دور اول جام حذفی هندبال اعلام شد | اخبار ورزشی

مقابله با تهاجم تبلیغاتی دشمن نیازمند کار فرهنگی است

35 تن میوه شب عید در نور توزیع شد

استقرار تیم‌های اورژانس اجتماعی در تمامی شهرستان‌های مازندران

سبزی ‌های مفید برای دستگاه گوارش

درباره غده تیروئید بیشتر بدانید!

سوزن سوزن شدن دست و پا می‌تواند به این دلیل باشد

سخنان شنیدنی امیرحسین ماحوزی

داستانک/یک کلمه سه حرفیه که ازهمه چیز برتر است!

داور کره‌ای قاضی دیدار ایران و امارات شد

اعلام هشدار نارنجی‌رنگ هواشناسی

غندی پور دومی است! اولین شکار پرسپولیس برای فصل بعد مشخص شد

هشدار هواشناسی بارش برف و باران صادر شد/ این استان‌ها منتظر تشدید سامانه بارشی باشند

توزیع بیش از 600 سبد معیشتی بین نیازمندان رودپی جنوبی ساری+ فیلم

برگزاری نشست ویژه «امت پیروز» در مازندران+ تصاویر

دیدار اعضای کارگروه تاریخ شفاهی دفاع مقدس آمل با خانواده شهدا

من را با بی‌احترامی از سریال «پایتخت» کنار گذاشتند!

تصاویر/ پشت صحنه ضبط خاطرات شفاهی خانواده شهدای آمل

اعلام پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا در هفته اول نوروز

پیش بینی بورس فردا سه شنبه 28 اسفند 1403

بخشی از جنگل های چالوس آتش گرفت

(تصاویر) گل‌های زرد کلزا در دشت‌های سرسبز مازندران

آتش‌سوزی در حوالی شهرک نمک‌آبرود