پیام مازند

آخرين مطالب

تسهیلات اجرایی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در کیش گفتگو

تسهیلات اجرایی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در کیش
  بزرگنمايي:

پیام مازند - معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش از اجرای مجموعه‌ای از اصلاحات و تسهیلات اجرایی به‌منظور تسهیل سرمایه‌گذاری در این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مسعود نیک‌افروز، سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه‌گذاری این سازمان، با تأکید بر ضرورت ایجاد محیطی مساعد برای کسب‌ وکارها، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات ما کاهش زمان بررسی درخواست‌ها در کمیسیون اقتصادی بوده است. در گذشته، این فرایند بیش از دو ماه به طول می‌انجامید، اما اکنون با اصلاح ساختار و بهینه‌سازی فرایندها، این زمان به یک هفته کاهش یافته است. این تحول تأثیر بسزایی در تسریع تصمیم‌گیری‌ها و بهبود تجربه سرمایه‌گذاران خواهد داشت.
وی افزود: حذف استعلامات غیرضروری و کاهش متوسط زمان صدور مجوز فعالیت اقتصادی یا پروانه صنعتی به کمتر از یک هفته، از دیگر اقدامات کلیدی در این حوزه است که به تسریع روند آغاز فعالیت‌های اقتصادی در جزیره کمک کرده است. همچنین، در نظر داریم زمان تمدید این مجوزها را به کمتر از 48 ساعت کاهش دهیم. افزون بر این، امکان صدور مجوز فعالیت چندگانه در یک محل برای اشخاص حقوقی نیز فراهم شده تا کسب‌ وکارها بتوانند به‌صورت هم‌زمان در چند حوزه فعالیت داشته باشند.
تسهیل اجرای پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری
نیک‌افروز با اشاره به یکی از چالش‌های سرمایه‌گذاران در زمینه تمدید دوره ساخت پروژه‌هایی که در بازه زمانی قرارداد، عملیات احداث اسکلت خود را به پایان رسانده بودند، تصریح کرد: این فرایند را به‌گونه‌ای اصلاح کرده‌ایم که دیگر نیازی به طرح موضوع در کمیسیون یا هیئت‌مدیره نباشد و سرمایه‌گذاران بتوانند مستقیماً برای تمدید دوره ساخت اقدام کنند. همچنین، هزینه تمدید دوره ساخت برای پروژه‌های گردشگری، آموزشی، خدماتی و تجاری بیش از 50 درصد کاهش یافته است. این اقدام نقشی کلیدی در حمایت از پروژه‌های بزرگ و راهبردی جزیره دارد.
کاهش عوارض برخی کالاها در کیش
معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش همچنین از اجرای سیاست‌هایی برای کنترل هزینه‌های کسب‌وکارها و افزایش مزیت رقابتی منطقه خبر داد و گفت: تصمیم گرفته‌ایم که عوارض کالاهای ورودی به منطقه را افزایش ندهیم و در برخی موارد، عوارض برخی کالاهای اساسی را کاهش دهیم. علاوه بر این، کالاهای زیرساختی مورد نیاز برای توسعه جزیره از پرداخت عوارض معاف شده‌اند.
وی همچنین از تدوین بسته‌های تشویقی ویژه برای واردات کالاهای مشمول تبصره 2 خبر داد و افزود: این بسته‌های تشویقی می‌توانند تأثیر چشمگیری در کاهش هزینه‌های واردکنندگان و افزایش تنوع کالاهای موردنیاز داشته باشند. همچنین، برای تسریع تأمین کالاهای اساسی، مواد غذایی، کالاهای تولیدی و برخی کالاهای خاص، فرایند ترخیص آنی این اقلام اجرایی شده است که به کاهش رسوب کالاها در گمرک و تأمین سریع‌تر نیازهای بازار کمک می‌کند.
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی و حمایت از صنعت اجاره خودرو
نیک‌افروز با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه حمل‌ونقل عمومی، خاطرنشان کرد: گام‌های مهمی برای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در کیش برداشته شده است. یکی از این اقدامات، کاهش چشمگیر عوارض نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که موجب تسریع در ورود و جایگزینی وسایل نقلیه جدید و بهینه‌سازی سیستم حمل‌ونقل جزیره خواهد شد. همچنین، برای احیای صنعت اجاره خودروهای گردشگری، تسهیلاتی در نظر گرفته‌ایم تا شرکت‌های فعال در این حوزه بتوانند دامنه فعالیت خود را گسترش دهند.”
افزایش مشوق‌های سرمایه‌گذاری و اصلاح فرایندهای مالیاتی
معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه، یکی از دغدغه‌های اصلی فعالان اقتصادی در مناطق آزاد را موضوع مالیات بر ارزش افزوده دانست و گفت: ما به‌طور جدی پیگیر حذف اخذ مالیات بر ارزش افزوده مضاعف در کیش هستیم تا شرایط مالیاتی جزیره با قوانین و مشوق‌های اصلی مناطق آزاد همخوانی بیشتری پیدا کند. این اقدام می‌تواند انگیزه سرمایه‌گذاران را افزایش داده و مزیت‌های رقابتی کیش را در مقایسه با سرزمین اصلی تقویت کند.
نیک‌افروز در پایان با تأکید بر اینکه تاکنون گام‌های عملی و ملموسی در راستای بهبود فضای کسب‌وکار، تسهیل سرمایه‌گذاری و افزایش جذابیت اقتصادی جزیره برداشته شده است، اظهار کرد: هدف ما این است که با کاهش موانع، ایجاد تسهیلات بیشتر و حمایت از کسب‌وکارها، شرایطی ایده‌آل برای سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی فراهم کنیم تا جزیره کیش به یکی از پیشروترین مناطق آزاد کشور در زمینه سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی تبدیل شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/876030/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل دوم اتلتیکو مادرید به بارسلونا توسط الکساندر سورلوث در دقیقه 70

گل دوم اینتر به آتالانتا توسط لائوتارو مارتینس در دقیقه 87

گل اول بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط رابرت لواندوفسکی در دقیقه 72

ماجرای ویدیوی وایرال شده علیرضا منصوریان و وحید امیری

کامبک دراماتیک لورکوزن مقابل اشتوتگارت

ورود طارمی به زمین در دقیقه 1+90؛ آتالانتا 0-2 اینتر

گل دوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 78

تصاویر/ دیدار جامعه قرآنی مازندران با نماینده ولی فقیه در استان

گشایش جشنواره نور تهران

واکنش هاشم نژاد ستاره تراکتور به عدم دعوت به تیم ملی

محمد نادری: به فکر داوری نیستیم، تراکتور سعی دارد در نود دقیقه کار را تمام کند

واکنش دانیال اسماعیلی فر به عدم دعوت به تیم ملی و حواشی تراکتور

علیرضا منصوریان: همه می خواستند من را از استقلال فراری بدهند!

علیرضا منصوریان روی آنتن زنده تلویزیون از قهرمانی استقلال با فرهاد مجیدی تمجید کرد

چالش انتخاب سرمربی با علیرضا منصوریان

گل اول اینتر به آتالانتا توسط کارلوس آگوستو در دقیقه 54

آیت الله محمدی لائینی: برنامه قرآنی در ماه رمضان مصداق کار به‌جاست

خاطراه جالب علیرضا منصوریان از شعرخوانی همراه با نیما نکیسا در اردوی تیم ملی

گل سوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز در دقیقه 90

گل اول اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط خولیان آلوارز دقیقه 45

اعتصاب بازیکنان فوتبال کلمبیا

پیروزی بزرگ منچستر مقابل لستر

مهدی ترابی: امسال می خواهیم با تراکتور یک اتفاق بزرگ رقم بزنیم

گل اول مارسی به پاریس توسط امین گویری در دقیقه 51

برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بابلسر+ تصاویر

تکذیب شایعه جنجالی درباره انزونزی! حقیقت ماجرا چیست؟

دیدار فرمانده پایگاه پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان+ تصاویر

سردار مفخمی شهرستانی: ماه رمضان، فرصتی استثنایی برای خدمت به مردم است

سرهنگ خورشاد: لندکروز قاچاق 300 میلیاردی در ساری کشف شد

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

گل دوم منچستریونایتد توسط گارناچو در دقیقه 67

بیرانوند: لس بووووو، شب‌ بخیر!

افشاگری منصوریان از عصبانیت و چَک‌زدن قلعه‌نویی

مجید جلالی : برای بازیکنان تیم ملی نوجوانان هیچ برنامه‌ای نداریم و واقعا نگران‌کننده است

مهرداد محمدی: فرزندم به دنیا آمد و دوست داشتم در ایران بازی کنم

محفلی با شهدای گمنام ویژه لیالی قدر در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران برگزار می‌شود

برگزاری مراسم تحویل سال نو در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران

زره ضد مارگزیدگی با هزینه ناچیز و هدست ALS؛ دو دستاورد پزشکی

تجلیل مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران از شاعر برگزیده جشنواره «اشک انار» + تصاویر

راه‌اندازی 120 قرارگاه نوروزی در مازندران

دیدار رئیس‌جمهور با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح/ پزشکیان: یاد نگرفته‌ایم با هم بنشینیم و به حرف درست‌ گوش کنیم

اسکوچیچ: مقابل گل‌گهر نشان دادیم لایق قهرمانی هستیم

گزارشگر جنجالی با اطلاعات عجیب و غریب

پایان 1029 روز صدرنشینی مکس فرستاپن در جدول رانندگان!

گزینه پیشنهادی وزارت اقتصادی باید برای ارتقای ارزش پول ملی تضمین ارائه کند

جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در آمل برگزار شد

تصاویر/ جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در آمل

آئین عطرافشانی مزار مطهر شهدای امامزاده ابراهیم (ع) بابلسر+ تصاویر

بازدید معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از پژوهشگاه رویان

فروش خودروی تحت مالکیت مجلس توسط یک نماینده/ مگر می‌شود بیت‌المال را به مزایده گذاشت؟!