پیام مازند

آخرين مطالب

کار شرم آور پسر جوان در رستوران نامزدش را بی‌آبرو کرد! اجتماعي

کار شرم آور پسر جوان در رستوران نامزدش را بی‌آبرو کرد!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش 9صبح؛ دوران نامزدی، دورانی است که تقریبا همه مردان سعی در راضی نگاه داشتن همسر آینده خود دارند و برای همین در پول خرج کردن کمتر محدودیت تعیین میکنند ولی اگر فردی خساست را به عنوان خصلت اصلی در خود داشته باشد ممکن است رفتاری متفاوت از خود بروز داده و حتی موجب بروز مشکل شود، مثل موردی که در ادامه بخش خواهید خواند.
یکی از کاربران شبکه اجتماعی تیک تاک ماجرای عجیبی از نامزدی کوتاه مدتش با خواستگار سمج و بد پیله خود به اشتراک گذاشت و با بیان جزئیات این دوران کوتاه همه رو متعجب کرد.دختر جوانی که با نام " هیدی بربر " در این شبکه اجتماعی شناخته می شود میگوید:خواستگار سمجی داشتم که بعد از کلی اصرار بالاخره پذیرفتم برای آشنایی بیشتر مدتی با او نامزد باشم.برخلاف میل باطنی ام این فرصت را به او دادم تا برای دادن جواب منفی یا مثبت نهایی، شکی در دلم باقی نماند. چند روز پس از نامزدی مان قرار شد با هم به یکی از رستوران های معروف شهر برویم.تا رسیدن به رستوران همه چیز عادی و خوب پیش رفت اما پس از رسیدن به رستوران، وقتی نوبت به سفارش غذا شد او با حرفی غیرمنتظره مرا شوکه کرد. او گفت که هرکس باید غذای خودش را حساب کند تا مسائل عاطفی با مسائل مادی زندگی شان تداخل پیدا نکند.اصلا انتظار چنین حرفی را نداشتم و همان جا با خودم تصمیم گرفتم که بعد از خوردن غذا و بیرون رفتن از رستوران همه چیز را تمام کنم. اما ماجرا به همین جا ختم نشد، وقتی کیفم را نگاه کردم متوجه شدم کیف پول و کارت اعتباری ام را در خانه جا گذاشته ام.
مسئله را به او گفتم و او با واکنشی عجیب تر مرا به اوج عصبانیت رساند. او گفت که خودش غذای سفارش داده اش را میخورد و من باید بنشینم و او را تماشا کرده و با هم صحبت کنیم.من که از این رفتارش به شدت ناراحت شده بودم از جایم بلند شدم و خواستم از رستوران بیرون بروم که با جمله ای دیگر باز مرا شوکه کرد. نامزد خسیس من نه تنها غذایی برایم نخرید، بلکه مرا تهدید کرد که اگر رستوران را ترک کنم با صدای بلند به همه خواهد گفت که چون پول خرید غذا را ندارم میخواهم از رستوران بیرون بروم من هم مجبور شدم بنشینم و غذا خوردنش را تماشا کنم.
این وضعیت برایم عین آبروریزی بود چراکه همه حاضرین در رستوران مرا با تعجب نگاه میکردند.او به واقع یک انسان دیوانه بود و در عرض مدت کوتاهی که با هم بودیم به اندازه تمام عمرم مرا زجر داد. در نهایت وقتی از رستوران بیرون آمدیم پیش از آنکه من حرفی بزنم گفت:کاملا مشخص بود که چقدر عذاب و ناراحتی تحمل کردی، باید بدانی که این جبران عذاب و ناراحتی هایی بود که تمام این مدت با جواب های منفی مدامت به درخواست ازدواج من، به زندگی من وارد کرده بودی. حالا میتوانی بروی برای همیشه راحت زندگی کنی چون من همین جا نامزدیم را با تو تمام میکنم.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/871708/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی با پرسپولیس برای فلاح حیثیتی شد!

برنامه بازیهای یک چهارم نهایی لیگ اروپا و لیگ کنفرانس

سهمیه ایران در آسیا صفر شد!

توصیف ایتالیایی ها از طارمی

ممنوعیت‌های ترافیکی برای امروز جمعه

ادامه محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال در آخرین جمعه سال

مناسبت روز/ جمعه، 24 اسفندماه

مهم‌ترین علائم سنگ کلیه

شاعرانه/غم کند کوچ و پشیمان ز سفر گردد باز

استاندار مازندران: هر سال بین 20 تا 22 میلیون گردشگر وارد مازندران می‌شوند

ترفند «خواب حداکثری» چیست و چگونه عمل می‌کند؟

تردد عادی در راه های مازندران؛ کندوان یکطرفه می شود

بزرگ‌ترین چالش اقتصادی ایران در سال آینده؛ دولت برای کاهش تورم و بهبود شرایط مردم چه راهی دارد؟

(تصاویر) راهیان سرزمین نور

لغزش دوباره سپاهان در جاده قهرمانی

پدیده ماه خونین امشب را از دست ندهید

شکار فرصت در بازار نزولی ارز دیجیتال/ 3 توکن که برای بازگشت صعودی آماده می‌شوند کدام اند؟!

خلاصه بازی تاتنهام 3 - آلکمار 1

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای صدرنشینی

اهدای لباس به کودکان توسط داریوش شجاعیان، بازیکن هوادار

حریفان نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی چین مشخص شدند

گل سوم منچستریونایتد به رئال سوسیداد توسط برونو فرناندس

مصاحبه ابراهیم میرزاپور پس از برتری خیبر مقابل چادرملو

مصاحبه بازیکنان نساجی پس از تساوی مقابل سپاهان

مصاحبه سیاوش یزدانی پس از تساوی سپاهان مقابل نساجی

گل چهارم  منچستریونایتد به رئال سوسیداد توسط دیگو دالو

مربی خیبر: چادرملو خیلی گردن کلفت بود

اخباری: نتوانستیم در زمین خرم آباد فوتبال بازی کنیم

26 اسفند؛ آغاز فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر بوکس

پروازهای مشهد - رامسر از سر گرفته می‌شود/جزئیات اعلام شد

فوتبال ورشکسته ایران و باخت صدرنشین به تیم هشتم عربستان/ پول‌های زنوزی کجا رفت؟

برگزاری آخرین نشست هم اندیشی روسای شوراهای اسلامی کار لرستان در خرم آباد

کشتی ساحلی قهرمانی کشور/ اسامی نفرات و تیم های برتر مشخص شد

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 3 - آاس رم 1

دبل فرناندز؛ گل دوم منچستر به رئال سوسیداد

گل دوم تاتنهام توسط مدیسون؛ تاتنهام 2-0 آلکمار

اخراج آرامبورو؛ منچستریونایتد 2-1 سوسیه‌داد

برج ایفل وسط شهر منچستر!

درخواست بازیکنان پرسپولیس از هواداران: در آخرین بازی فصل منتظرتون هستیم.

حرکت انفرادی دیدنی؛ چلسی 1-0 کپنهاگن

گل اول تاتنهام توسط اودوبرت؛ تاتنهام 1-0 آلکمار

سپاهان و تراکتور باهم وارد دعوا نشوند تا یک تیم خاص سود ببرد

شیرهای آبی لندن 120 ساله شدند!

یونسی رستمی: طرح نوروزی ترافیکی مازندران آغاز شده است

گل اول رئال سوسیداد به منچستریونایتد توسط اویارزابال

بیانیه یوفا در مورد پنالتی خولیان آلوارز

داستان یک بازی، لیورپول - پاری‌سن‌ژرمن

گل اول منچستریونایتد به رئال سوسیداد توسط برونو فرناندس

جوانان البرزی با پول توجیبی‌هایشان، زندانی آزاد می‌کنند

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ وظیفه دانشگاه در شکل‌دهی به هویت دانشجویان/ وجود 30 شهید دانشجو نمایانگر روحیه مقاومت و فداکاری