پیام مازند

آخرين مطالب

استاندار مازندران: اجرای طرح نهضت ایمن سازی مدارس در مازندران گفتگو

استاندار مازندران: اجرای طرح نهضت ایمن سازی مدارس در مازندران
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران شب گذشته در برنامه تلویزیونی «حضور تا ظهور» در صدا و سیمای مرکز تبرستان ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، با بیان اینکه برای توسعه مازندران باید در کنار یکدیگر باشیم، اظهار داشت: مازندران را کلانشهر می‌بینم و برای توسعه متوازن نقطه نقطه این سامان با نهایت جدیت تلاش می‌کنم.
وی شعار محوری خود را توسعه پایدار و همه جانبه دانست و افزود: بنده برنامه محور و عملگرا هستم و به قول‌هایی که می‌دهم وفادارم و راستی و صداقت را مبنای کار خود قرار داده‌ام.
استاندار مازندران با بیان این که به دنبال جامعه دین‌مدار و اخلاق محور هستیم، ادامه داد: برای رشد و تکامل در جامعه نیاز به تمهید چند خصلت فرهنگی داریم که جسارت در پذیرش اشتباه و مشارکت مردم اساس آن است و بنده پذیرش اشتباه و عذرخواهی از مردم را از خودم شروع خواهم کرد.
وی اضافه کرد: با کار سنتی بیگانه هستیم و با متد علمی کار‌ها را پیش خواهیم برد. به دنبال پاک کردن مسئله نیستیم بلکه به دنبال حل مسائل و مشکلات هستیم.
استاندار مازندران با اشاره به اهمیت بهره مندی از ظرفیت‌های ملی در توسعه استان، گفت: 20 مقام و مسئول ارشد کشور در 60 روز اخیر در استان حضور پیدا کردند و 18 سفر شهرستانی در همین مدت داشتیم چرا که اعتقاد به بازدید میدانی داریم لذا به 80 الی 85 درصد از تعهدات خود به شهروندان در این بازدید‌ها عمل نمودیم و پروژه‌های نیمه فعال و راکد نیز فعال شدند.
یونسی رستمی، اذعان داشت: در زمینه ناترازی‌های انرژی از مردم بزرگوار استان مازندران عذرخواهی و جهت صرفه جویی در مصرف انرژی از شهروندان مازندرانی تقدیر می‌کنیم هرچند تا آنجایی که توانستیم تلاش کردیم که کمترین آسیب به صنایع وارد شود.
وی گفت: حدود چهار هزار مدرسه و 530 هزار نفر دانش آموز داریم که هزار و 200 مدرسه نا ایمن هستند که بحمدالله در دو ماه اخیر 15 مدرسه در استان ایمن سازی شده است و برآنیم تا این امر به نهضت تبدیل شود.
این مسئول با بیان این که ابر بحران و ابرچالش استان ساختار شکننده محیط زیست و پسماند است، افزود: پروژه زباله سوز ساری مجددا فعال شد و بزودی آماده بهره برداری خواهد شد و افتتاح می‌شود.
وی ادامه داد: در مورد محیط زیست و پسماند از ظرفیت دانشجویان صنعتی شریف و نوشیروانی بهره گیری کردیم و در حال حاضر مشغول به کار و فعالیت هستند.
استاندار، اظهار داشت: مازندران از لحاظ شاخص‌های امنیتی درشمار استان‌های امن محسوب می‌شود که در این مجال از تلاش‌های آشکار و پنهان شورای تامین قدردانی می‌کنم.
یونسی رستمی، تاکید کرد: می‌بایست بسمت صنعت پاک دانش بنیان و هوش مصنوعی برویم که رایزنی‌هایی و تبادلاتی صورت گرفته است تا به توسعه صنعتی و افزایش درآمد پایدار برسیم.
استاندار مازندران با قدردانی از سفر وزیر راه و شهرسازی به استان، گفت: با مجوز وزارت راه و شهرسازی در بحث بلندمرتبه سازی، مجوز ساخت 30 طبقه را در استان مازندران اخذ کرده‌ایم.
وی اتمام پروژه‌های نیمه تمام را از برنامه‌های اساسی خود دانست و اذعان داشت: هرگز پروژه‌ای را کلنگ نمی‌زنم و هر چیزی که در زمان بنده بنیان گذاشته شود، در زمان مدیریت بنده به پایان خواهم رساند.
استاندار مازندران، عنوان کرد: دو هزار و 700 پروژه عمرانی نیمه تمام و رها شده بود که یکی پس از دیگری این پروژه‌ها به بهره برداری خواهد رسید و این قول را می‌دهیم با وفاقی که میان نمایندگان و مدیران استان وجود دارد بر معضل پروژه‌های نیمه تمام غلبه خواهیم کرد.
وی ادامه داد: تعیین تکلیف پل کابلی پل سفید بعد از نُه سال صورت گرفته است که هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار این پروژه تامین شد و تا یک سال آینده به بهره برداری می‌رسد.
استاندار مازندران بیان کرد: سه هزار میلیارد تومان برای سد هزار در سال 1404 درنظر گرفته شد که این سد آب شرب و کشاورزی نُه شهر را تامین می‌کند.
یونسی رستمی با اشاره به این که اکنون در مهار آب‌های سطحی در رده‌های پایین کشور هستیم، اظهار داشت: با احداث سد هراز و گلورد مهار آب‌های سطحی به 32 درصد می‌رسد که این میزان در کشور 56 درصد است.
استاندار مازندران گفت: توسعه فرودگاه دشت ناز با دستور وزیر راه و شهرسازی در دستور کار قرار گرفت و ابطال پرواز‌های فرودگاه‌های استان کاهش پیدا کرد.
وی در بیان اقدامات صورت گرفته در دو ماه اخیر، افزود: کشتی مخصوص گردشگری دریایی با 71 سوییت بزودی وارد مازندران می‌شود که موجب تحول در اقتصاد گردشگری استان مازندران می‌شود.
استاندار مازندران گفت: منطقه آزاد بصورت عملی اجرا نشده است و بزودی اعضای هیات مدیره منطقه آزاد مازندران شروع بکار می‌کنند و 17 طرح سرمایه گذاری در بندر امیرآباد اجرایی خواهد شد.
یونسی رستمی یادآور شد: در نیروگاه شهید سلیمی با لایروبی هزار و 200 متری برق تولید می‌کنیم و بدنبال تامین اعتبار هزار و 200 میلیارد تومانی برای نیروگاه نکا و راه اندازی یک واحد گازی هستیم که بزودی وارد مدار خواهد شد.
وی ادامه داد: برای نیروگاه کاسپین 1000 میلیارد تومان تامین اعتبار کردیم که بعد عید وارد مدار خواهد شد.
به گفته استاندار مازندران، هفت همت بودجه برای حوزه آب و راه استان مازندران در سال 1404 در نظر گرفته می‌شود.
یونسی رستمی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که شغل اصلی مردم مازندران کشاورزی است لذا دنبال تغییر الگوی کشت هستیم که مرکبات، برنج و کیوی می‌تواند شامل این تغییر الگوی کشت باشد.
وی با بیان این که بدون سرمایه گذاری دروازه‌های توسعه برای همیشه به روی ما بسته خواهد ماند، افزود: از سرمایه گذاران می‌بایست صیانت شود که کمیته‌ای در این راستا تشکیل شده است تا سرمایه گذاران در بروکراسی اداری اذیت نشوند و موانع را از پیش رویشان برداریم تا نقش خود را در راستای شکوفایی مازندران ایفا کنند.
یونسی رستمی بیان کرد: چندین جلسه با بخش خصوصی داشتم. سیاست بنده این است که برای ایجاد توسعه پایدار در استان و به دلیل منابع مالی محدود، باید از بخش خصوصی حمایت کنیم.
استاندار مازندران با اشاره به این که ایجاد شغل پایدار موجب امنیت و کاهش آسیب اجتماعی و توسعه پایدار در استان مازندران می‌شود، عنوان کرد: اگر پروژه‌ها را بصورت میدانی نظارت نکنیم به هیچ وجه این پروژه به سرانجام نمی‌رسد و نمی‌توانیم ارزیابی دقیق از روند پروژه‌ها داشته باشیم و به قولی که به مردم می‌دهیم عمل کنیم.
وی ادامه داد: پیمانکار پروژه پل سه راه جویبار به صورت دو شیفته در حال فعالیت است و قطعا این پروژه در خرداد ماه به اتمام خواهد رسید و پل قوسی سد گلورد به اتمام رسیده است و آماده بهره برداری است.
استاندار مازندران در خصوص انتصابات با بیان این که دنبال شایسته سالاری هستیم و به دنبال تغییر اتوبوسی نیستیم، اظهار داشت: هرکسی به گفتمان وفاق اعتقاد داشته باشد و کارآمد باشد، می‌تواند ادامه دهد و مدیران باید به فکر خدمت به مردم باشند.
وی با اشاره به این که پیشرفت استان در گرو دو بال گردشگری و کشاورزی است و به دنبال احیای تالاب میانکاله می‌باشیم، یادآور شد: هر سرمایه گذاری که به ما مراجعه می‌کند مطالبه داریم که مجتمع تفریحی و گردشگری را در مرکز و شرق استان ایجاد کنند و مناطق مرکزی و شرقی استان نیز از این مزیت‌ها بهره‌مند شود. در تلاش هستیم روزنه‌های اقتصادی و دیپلماسی برای تبادلات مالی تجار و سرمایه گذاران باز کنیم.
وی در پایان متذکر شد: بنده استاندار مازندران نیستم. بنده خود را خاک پای مردم شریف مازندران می‌دانم. بنده سخنگوی مردم هستم. باید تلاش کنیم مشکلات استان حل شود.
استاندار مازندران از مردم مومن و ولایتمدار مازندران دعوت کرد در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن برای تثبیت و تقویت اقتدار نظام شرکت کنند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/869463/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علیرضاحقیقی به خیبر خرم آباد پیوست

یحیی گل‌ محمدی، سرمربی فولاد: با فروش بازیکن، نتیجه را به خیبر واگذار کردیم!

شروع Airdrop 1.1 میلیارد دلاری Bera با راه‌اندازی Mainnet Berachain

رهاسازی 711 گرفتار شده در جاده‌های برفی مازندران

فعال بودن مراکز انتقال خون مازندران

ایران به دانش ساخت تجهیز کلیدی واحدهای الفین دست یافت/ یکی از مهم‌ترین گلوگاه های تولید و کنترل عملیات «پتروشیمی‌ مروارید» رفع شد

بسته شدن 210 راه‌های روستایی و فرعی بالادست مازندران بر اثر شدت برف

شکاف بی‌سابقه قیمت دلار توافقی و آزاد؛ غلبه هیجانات سیاسی بر بورس

حق‌شناس: ارسال 521 اثر به دبیرخانه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران

استقرار راهداران در محور‌های برفگیر مازندران

تلاش راهداران مازندران برای برفروبی و بازگشایی مسیرها

دیدار فرمانده پدافند هوایی مازندران با فرمانده نیروی هوایی بیشه کلا

قیمت یورو امروز شنبه 20 بهمن 1403

رنگ تازه سکوهای وطنی با مادران و فرزندان

مردم مازندران در صحنه‌های انقلاب حضور پررنگی دارند

ناوگان حمل‌ و نقل تجاری کاسپین نیازمند جوان ‌سازی

بریمانی: 60 مرکز بهزیستی مازندران آماده اسکان افراد بی سرپناه هستند

یک استخر شنا در خرم‌آباد پلمب شد

خبر فوری تعطیلی مدارس و ادارات لرستان فردا یکشنبه 21 بهمن 1403 / آیا مدارس خرم آباد و ادارات لرستان 21 بهمن 1403 تعطیل شد؟

عجیب‌ترین عکس هفته والیبال ایران

اعزام طلاب بسیجی فارس به اردوی راهیان نور و بازدید از مناطق عملیاتی دفاع مقدس

برگزاری همایش تجلیل از شهدای پاسدار در تنکابن

گاز 36 هزار ویلا قطع شد/ مصرف 36 میلیون متر مکعب گاز

انسداد جاده‌های شمال

آمادگی دامداران مازندران در برابر بارندگی، بازدید مدیر امور دام از تعاونی بلده

روند پیشرفت و توسعه کشاورزی مازندران، زنجیره کشاورزی محور توسعه پایدار

نجات 711 نفر گرفتار برف و کولاک در کوهستان‌های شمال

علیرضا حقیقی دروازه‌ بان با سابقه فوتبال ایران ، دروازه‌بان باتجربه، به خیبر خرم‌آباد پیوست

نجات کاروان 43 نفره راهیان نور از برف و کولاک در جاده فیروزکوه

منتخبان ششمین جشنواره ابوذر مازندران مشخص شدند

تعیین پیمانکار هوشمند جمع‌آوری پسماند خشک مازندران

جلسه فوری مدیران کارخانه فولاد با یحیی؛ گل‌محمدی پشیمان می‌شود؟

تعطیلی مدارس لرستان فردا 21 بهمن 1403 | آیا مدارس خرم‌آباد یکشنبه 21 بهمن 1403 تعطیل است؟

تعطیلی مدارس مازندران فردا 21 بهمن 1403 | آیا مدارس ساری یکشنبه 21 بهمن 1403 تعطیل است؟

محور کرج چالوس تا پایان روز یکشنبه مسدود است

رشد ورزش در عربستان با سرعت نور

دستگاه های خدماتی و امدادرسان مازندران در آماده باش کامل

بارش برف یک متری در مازندران + عکس

سخنان متفاوت بازیکن اسبق تیم‌ملی؛ جلوی تلویزیون خجالت کشیدم!

لازمه بازخوانی تاریخ؛ چرا «بازی خونی» اثری قابل تامل است؟

سومین دور از تورهای راهیان نور انقلاب در گردشگاه های شهر

تصویری از ارتفاعات اپرت مرز بین سمنان و مازندران

توقیف هزاران میلیارد تومان پول‌ کثیف در طول یک سال

واکنش پزشکیان به سخنان رهبری درباره مذاکره/ قالیباف: رئیس‌جمهور فرمایش رهبری درباره عدم مذاکره با آمریکا را پیش ببرد

هنر زیستن در رمان «تا اکنونِ کودکی‌ام»

انتشار رمان جدید نویسنده برنده بوکر

بسته پیشنهادی کتاب درباره تاریخ انقلاب

انتشار کتابچه گویای پیشرفت‌های ایران اسلامی در پاکستان

زندگی بانوی مجاهد در تراز انقلاب ریشه در فرهنگ زینبی دارد

حجت الاسلام شریف‌تبار: روش زندگی بانوی مجاهد تراز انقلاب اسلامی، ریشه در فرهنگ زینبی دارد