پیام مازند

آخرين مطالب

نماینده مجلس: آتش زدن برجام دلار 7 هزار تومانی را 80 هزار تومان کرد سیاسی

نماینده مجلس: آتش زدن برجام دلار 7 هزار تومانی را 80 هزار تومان کرد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - پور دهقان سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: نکته دوم این است که اگر قرار است مشتی بر دهان کسی زده شود، باید به دهان آن کسی بزنند که با کارهای احساسی از قبیل آتش زدن برجام دلار 7 هزار تومانی را 80 هزار تومان رساند.
به گزارش خبرآنلاین، مصطفی پوردهقان، عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی در واکنش به اصرار خارج از قانون برخی نمایندگان برای برگشت FATF به مجلس شورای اسلامی گفت: مانند سایر موضوعات دیگر پیرامون FATF بحث هایی مطرح است. آقایانی که روز دوشنبه در مجلس شروع به فریاد و هوار زدن، حنجره پاره کردن و گفتند مشت تو دهان آدم ها می زنند و این الفاظی که به کار بردن و به دولت و افراد پریدن، بدانند این ادبیات هیچ جایی در نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد. این افرادی که می خواهند جلوتر از همه بپرند، تمامیت خواه هستند و فکر می کنند فقط خودشان می فهمند و حتی از اسم شهید و جانباز استفاده کردند، واقعاً افرادی هستند که هیچ منفعتی برای کشور ندارند، غیر از اینکه فضا را احساسی کنند.
وی افزود: نکته دوم این است که اگر قرار است مشتی بر دهان کسی زده شود، باید به دهان آن کسی بزنند که با کارهای احساسی از قبیل آتش زدن برجام دلار 7 هزار تومانی را 80 هزار تومان رساند. نکته سوم اینکه آرا و افکار اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام مشخص است و بر همین اساس رأی می دهند. ما در شرایطی قرار گرفتیم که مخالفت یا موافقت با FATF در شرایط خاصی مطرح می شود. از طرفی می گوییم ما می خواهیم شفاف شویم که هزینه های تحریم بر ما تحمیل نشود منتها از آن طرف ما الان در شرایط تحریمی قرار داریم یعنی قرار نیست با پذیرش FATF، تحریم ها برداشته شوند. 
پوردهقان ادامه داد: در نتیجه پیوستن به FATF کل مراودات مالی و اقتصادی شفاف و آینه ای می شود، اینها مباحث تخصصی است که ایهام در مورد آن وجود دارد و دولت باید توضیح دهد و مسئولیت آن را برعهده بگیرد که اگر عضو FATF شدیم، شرایط قفل نشود. لذا پیش شرط عضویت در FATF گشایش های سیاسی و رفع تحریم ها است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در واکنش به برخی ادعاها پیرامون‌ FATF از قبیل آنچه در مورد پیجرها در بیروت اتفاق افتاد و یا ارتباط شهادت سردار سلیمانی با FATF خاطرنشان کرد: واقعاً این حرف های برای احساسی کردن فضا مطرح می شود، همه مردم خارج از نگاه سیاسی شهید سردار سلیمانی را به عنوان سرباز میهن و کسی که سرباز ولایت بوده، می شناسند. آقای قالیباف را در منگنه قرار دادن که چون هم رزم شهید سردار سلیمانی بودی و فلان و فلان حالا موضع گیری منفی کن که ما خوشحال شویم. به نظرم این موارد برای احساسی کردن فضا مطرح می شود.
او گفت: قانون داریم و رهبری اجازه دادند که FATF یکبار دیگر در مجمع بررسی شود اینکه موضوع ساده ای است، از طرفی اعضای مجمع که اسرائیلی یا آمریکایی نیستند، مسئولین خودمان هستند. البته باز هم بر این نکته تأکید می کنم که در مورد FATF هنوز مواردی مبهم هستند.
ادعای مجدد سعید جلیلی: نتیجه توافقات و مذاکرات [سال های پس از انتخابات 92] چه شد؟
فارس | سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسات هفتگی به‌عنوان حکمت سیاسی اسلام در قرآن گفت: اقامه یعنی حق چیزی را به‌درستی اداکردن، وقتی به اقامه چیزی دعوت می‌شویم، یعنی باید حق آن را به‌درستی ادا کنیم.
وی به سکوت 25ساله حضرت علی علیه‌السلام و 5 سالی که در حکومت بودند اشاره و تأکید کرد: رفتار‌های سیاسی حضرت علی (ع) در این سال‌ها مبتنی بر قرآن بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه حکمت سیاسی اسلام برای این است که دین را در سرزمین‌های دیگر توسعه دهیم و بندگان مظلوم خدا در عرصه‌های مختلف احساس امنیت کنند، اظهار کرد: امنیت فقط سیاسی نیست، بلکه فرهنگی و اقتصادی نیز هست.
جلیلی همچنین اضافه کرد: حضرت علی (ع) در طول تاریخ مورداحترام همه بودند، حتی دشمنان او به فضائل، کرامت‌ها و عظمت بزرگی ایشان اعتراف داشتند. در دوران معاصر نیز غیرمسلمانان کتاب‌هایی درباره عظمت علی (ع) نوشته‌اند.
وی با تأکید بر اینکه حضرت علی (ع) در دوران حیاتشان گفته بودند که شرط اقامه اسلام این است که مردم پای‌کار بیایند، گفت: خداوند به پیامبر اقامه قسط را مأموریت داده بود، اما در کنار آن نیز فرموده بود که این زمانی محقق می‌شود که مردم هم برای اقامه قیام کنند و مانند قوم حضرت موسی (ع) نباشند که بگویند موسی تو برو و برای دین خودت کاری کن، خیر، این طور نبود، حضرت علی (ع) هم شرط لازم را همراهی مردم می‌دانستند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: حضرت علی (ع) از سوی پیامبر اسلام در جایگاه بزرگ حکومت منصوب شدند، اما برای وظیفه و رسالت دینی خود همراهی مردم را شرط کردند.
جلیلی در همین زمینه افزود: مردم ابتدا کوتاهی کردند، اما وقتی آمدند، این حجت شکل گرفت و کمک کردند.
وی تصریح کرد: خداوند نسبت به گرسنگی مظلومین در برابر شکم‌بارگی ظالمان عهد گرفته است، این زمانی شکل گرفت که مردم پای‌کار آمدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: وقتی از اندیشه سیاسی و حکمت سیاسی اسلام سخن می‌گوییم برای این است که مردم بخواهند و انتخاب کنند، این نشان می‌دهد که اسلام، قرن‌ها منتظر خواست مردم بوده است.
جلیلی ادامه داد: حضرت امام (ره) در جایی گفته بودند که «گواهی می‌دهم مردم ایران، بهتر از دوران پیامبر و حضرت امیر هستند»، این جمله را امام در وصیت‌نامه‌شان نیز آورده‌اند
وی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی در ادامه حرکت انبیا (ص) بود و توسط مردم ایران شکل گرفت، افزود: موضوع تداوم انقلاب اسلامی بسیار مهم و ارزشمند است، به همان شرط ادامه پیدا می‌کند که مردم بایستند و این انتخاب را داشته باشند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: حضرت علی (ع) گفته بودند که وقتی ما در جایگاه حکومت قرار گرفته‌ایم، استمرار آن به دست مردم است، نظام اسلامی این طور شکل می‌گیرد و از این طریق وظایف متقابل مردم و حکومت معنا می‌یابد.
جلیلی همچنین در بخش دیگری از سخنانش، گفت: اگر مردم جامعه نسبت به پیمانی که بسته بودند، رهبر انقلاب بار‌ها بیان کردند که آن چیزی که دشمنان ما نگران آن هستند، ماهیت جمهوری اسلامی است، حضرت علی (ع) نیز فرموده بودند توجه داشته باشید اینطور نیست که فقط اسم اسلام باشد، بلکه آن یک حقیقت است و الزاماتی دارد، اگر راجع‌به حق، قیام و جهاد سخن می‌گوییم، اقامه اصل آن است و این شکلی از ایمان نیست، بلکه ایمان الزاماتی دارد.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره توییت اخیر معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور مبنی بر در جریان قرار گرفتن شورای‌عالی امنیت ملی از مذاکره با آمریکا، اظهار کرد: شورای عالی امنیت ملی دبیرخانه دارد و اینجا نیز از من سوال‌هایی می‌پرسند، این موضوع جدیدی نیست و در سال 92 مذاکره بحث اصلی بین نامزد‌های انتخاباتی بود. می‌گفتند ما با گفت‌و‌گو مسائل را حل می‌کنیم و من هم یکی از نامزد‌های انتخابات بودم، من بحث دیگری داشتم و آقای روحانی این را مطرح می‌کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: درآن زمان (انتخابات ریاست‌جمهوری سال 92)، من استدلال‌هایی داشتم و طرف مقابل هم استدلال‌هایی داشت و مردم نیز انتخاب و آن مسیر را دنبال کردند.
جلیلی تصریح کرد: حالا دیگر آن مباحث نظری مطرح نیست، علاوه بر آن استدلال‌ها، امروز یک تجربه 11 ساله داریم، از آنجایی که تجربه یک بار انجام شد و مذاکره مستقیم با آمریکایی‌ها داشتند، گفتند توافق‌هایی داشته باشیم و آنها را انجام دادند.
وی با تأکید بر اینکه در توافق‌ها، امتیاز‌های بسیاری در هسته‌ای و موارد دیگر به طرف مقابل داده شد، ادامه داد: نتیجه این توافقات و مذاکرات چه شد؟، در این مسیر که طی شد، هم گفت‌و‌گو و هم توافق و هم توافق‌ها را اجرا کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: بار‌ها گفته‌ام که اجرای توافق به شکل کامل انجام شد، اینطور نبود که یک مورد را انجام دهند و یک مورد را انجام ندهند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز راستی‌آزمایی کرد و 15 بار گزارش داد که ایران همه تعهدات خود را انجام داده است.
جلیلی همچنین به گزارش ترامپ به دولت آمریکا درباره توافق هسته‌ای اشاره و تصریح کرد: ترامپ هم گزارش داده بود که ایران به همه تعهدات خود عمل کرده، اما به طور کل از توافق خارج شد.
وی افزود: در دوره‌ای برخی می‌گفتند هر توافقی از توافق نکردن بهتر است، نمی‌دانم منطق این حرف‌ها چه بود، می‌گفتند امضای «کری» تضمین است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: توافق کردیم که تحریم‌ها را بردارند، اما برخی حرف‌های عجیبی می‌زدند و می‌گفتند حتی اگر اروپا هم از توافق خارج شود، ما ادامه می‌دهیم، نگاه من در این رابطه روشن است؛ جالب این است که گردش روزگار دوباره همان ترامپ را به روی کار آورده، هر چند بایدن هم با ترامپ فرقی نداشت و همان کار‌ها را دنبال و ده‌ها تحریم نیز اضافه کرد.
جلیلی با بیان اینکه اگر در جامعه گزاره غلطی مطرح شود، باید موضوع را برای مردم تبیین کرد، گفت: از زمان توافق هسته‌ای و اجرای آن سه سال زمان برد تا طرف مقابل از توافق‌نامه خارج شد، بخش عمده‌ای از رآکتور هسته‌ای را بتن ریختند، دلار سه تومانی به 30 هزار تومانی رسید، در آن 8 سال رشد اقتصادی کشور صفر و منفی شد.
وی تأکید کرد: این تجربه ناموفق است که اگر FATF تصویب شود، مسائل ما حل می‌شود؛ دیدید در دولت شهید رئیسی همان ماه‌های اول نفت فروخته و واکسن خریداری شد، مقامات رسمی و دولت آمریکا گفتند فشار اقتصادی به ایران شکست خورده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره وفاق ملی که از سوی یکی از حاضرین مطرح شد، گفت: وفاق باید بر روی امید شکل بگیرد، زیرا امید فقط یک شعار نیست. رهبر اتقلاب نیز فرمودند که باید همه کمک کنند تا دولت موفق شود، زیرا موفقیت دولت یعنی موفقیت همه کشور، سؤال این است که این موفقیت چگونه به‌دست می‌آید؟، این موفقیت با رسیدن به نقطه امید به‌دست می‌آید.
جلیلی با تأکید بر اینکه قانون نقطه امید است، گفت: اگر همه ما کمک کنیم تا قانون و رشد 8 درصدی اقتصاد محقق شود، به امید دامن زده‌ایم، یا آنکه اگر بگوییم آن 8 درصد محقق نمی‌شود؟ اینجا دلسوز واقعی برای موفقیت دولت کسی که واقعاً صحبت از امید می‌کند و نشان می‌دهد که موفقیت دولت را می‌خواهد، در ماه‌های اخیر برخی از درون دولت می‌گویند که رشد 8 درصدی محقق نمی‌شود.
وی با طرح این پرسش که اینهایی که صحبت از توسعه می‌کنند، چرا با رشد 8 درصدی مخالف هستند؟، گفت: رسیدن به نقاط موفقیت واقعی مطرح است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسش دیگری که مسئله تزریق ناامیدی به مردم از سوی دولت و حضور غیرقانونی ظریف و نیز امضا برای استیضاح وزیر اقتصاد و همین طور موضوع ‏FATF، پالرمو و CFT را مطرح کرد خواستار پخش زنده جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام را شد، اظهار کرد: امید به آینده وقتی شکل می‌گیرد که احساس کنید روند کشور روز به روز شما را به نقطه امید نزدیک‌تر می‌کند، این همان نقطه وفاق است.
جلیلی اضافه کرد: اگر ما صحنه را بشناسیم، اگر در صحنه که فرصت‌های جدیدی است، مراقب باشیم که این فرصت‌ها از دست نرود و به بهترین شکل در جهت پیشرفت کشور از آنها استفاده کنیم، این نقطه وفاق است.
وی ادامه داد: در سال 92 عده‌ای فکر می‌کردند مسائل کشور و پیشرفت اقتصادی با دستیابی به توافق محقق می‌شود، عده‌ای فروش نفت و خرید واکسن را به FATF نسبت می‌دادند، همان زمان می‌گفتیم که استدلال‌های شما درست نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: صورت مسئله را به مردم غلط تعریف می‌کردند، استدلال‌هایشان هم درست نبود و دیدید که با روی کار آمدن دولت شهید رئیسی، مسائل واکسن، رشد 6 درصدی، افزایش صادرات و فروش نفت انجام شد و ربطی به FATF نداشت.
جلیلی همچنین در پاسخ به درخواست یکی از حاضرین درباره پخش زنده جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز گفت: اعضای مجمع در موافقت و مخالفت مطالبی می‌گویند و پخش زنده آن جلسات بستگی به آئین‌نامه مجمع تشخیص دارد که آن را تصویب کنند یا خیر، البته اعضا نظرات موافق و مخالف خود را در رسانه‌ها مطرح می‌کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه آمده که ما می‌توانیم با قدرت، با امید به آینده مسیر رشد اقتصادی را طی کنیم، به شرطی که به سمت القای ناامیدی نرویم.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/861596/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاسخ رئیس صداوسیما به هدیه کفن برنامه شبکه افق: این کار اشتباه بود

پیش بینی آینده بورس/ بورس همچنان صعودی خواهد بود ؟

دانش آموزان روستای فیروزآباد نوشهر روز ولادت امام علی (ع) را گرامی داشتند + فیلم

خداحافظی آقای اوت‌ انداز از خیبر خرم‌ آباد

مسدودی کندوان؛ امروز 26 دی‌ماه

ماجرای زمین‌هایی که به نام سپاهان نیست اما پول‌شان را داده!

«دید در شب» چطور کار می‌کند؟

چهار دهه سقوط ارزش ریال؛ کاهش پول ملی ایران در مسیر تداوم

کشف 384 سکه تقلبی و تاریخی در ‌سوادکوه

برخورد مرگبار قطار با عابر پیاده در ساری

صادرات 23 هزار تن مرکبات از نکا به خارج از کشور

مشکل پول ناوگان چینی از سمت ایران حل شد

شبکه گسترده خریدوفروش سلول‌های جنسی و اجاره رحم/ دلالی برای بچه‌‏دار شدن

پول ایران تغییر می‌کند؟

فرهنگیان بوشهری به اردوی راهیان نور اعزام شدند

13 فقره تغییر کاربری غیر مجاز در شهرستان چالوس قلع و قمع شد

تخریب ویلاهای غیرمجاز در چالوس

مازندران درحال نابودی/ بوی زباله های مازندران در تهران هم به مشام می رسد!

برگزاری ویژه برنامه عزاداری وفات حضرت زینب (س) در امیرکلا

18 هزار دانش آموز مازندران معتکف شدند

فضای سیاسی ملتهب لبنان/ موضع دقیق حزب‌الله مقابل نواف سلام

آغاز هوشمند سازی توزیع آرد خام روستایی و عشایری در مازندران

ترافیک مقطعی در محورهای مواصلاتی مازندران/ کندوان یک‌طرفه می‌شود

بازگشت پدر سالمند مبتلا به آلزایمر به آغوش خانواده در بابل

لباس عروس زیبای 600 میلیون تومانی بر تن عروس خیلی خیلی چاق+عکس عجیب

برگزاری شب شعرخوانی شعرای اهل بیت در دفتر امام جمعه تبریز

بازدید استاندار مازندران از پل تقاطع هریکنده بابل

دستگیری 3 زورگیر حرفه‌ای در آمل

حراج عمارت مربی معروف: یک دلار هم به وراث نمی‌رسد!

بازدید استاندار مازندران از طرح‌های نیمه تمام بابل

یک میلیون تن محصولات معدنی از مازندران صادر شد

ثبت نام اردوی راهیان نور دانشگاه یاسوج آغاز شد

انهدام باند سارقان به عنف در آمل

آخر هفته برف و بارانی در راه مازندران

ادامه جادو و جنبل در فوتبال ایران؛ ریختن مایع مشکوک پشت دروازه!

پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد در انتظار اعتبار و تأیید قرارداد جدید

مصرف گاز در خراسا‌ن شمالی به 10 میلیون مترمکعب رسید

کشف 384 عدد سکه تقلبی تاریخی در سوادکوه

مسدودیت مقطعی در محور هراز؛ لغو محدودیت کندوان

استاندار: با مکانیزه کردن شالیکوبی های گیلان نیازی به واردات برنج نداریم

سه زورگیر حرفه‌ای در آمل دستگیر شدند

معاون رئیس‌جمهور: هیچ استیضاحی اعلام وصول نشده/ تصویب FATF به صلاح جامعه است

سخنگوی دولت: کمک به مردم لس‌آنجلس در تناقض با کمک به غزه و لبنان نیست

وزیر ارتباطات: گوشی‌های آیفون 14 و 15 کارکرده طی چند هفته آینده تعیین تکلیف می‌شوند/ احتمال رفع فیلتر یوتیوب برای دانشجویان

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

حراج نامه‌های کمیاب خالقان شخصیت «پو خرسه»

اشعاری که در آن نام مولا علی (ع) استفاده شده است

وز تو جهان پر است و جهان از تو بی خبر

نشاط‌ آوری را به‌ صورت جمعی و مشارکتی ایجاد کنیم/ ورزش‌ های باستانی سلامت را تامین و تضمین می‌کند

100 هزار روستایی مازندران مشمول دریافت آرد خام پز هستند