در مراسم روز دانشجو دانشگاه پیامنور کردستان چه گذشت؟
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام مازند - آیین گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه پیام نور استان کردستان برگزار شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مریم مهدی عراقی ظهر امروز در آیین گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه پیام نور استان کردستان، ضمن تبریک روز دانشجو به تمام دانشجویان و اهمیت و جایگاه حساس دانشجویان در جامعه اظهار داشت: دانشجویان با ارتقای سطح علمی، مطالبهگری و اصلاح امورات جامعه و ارائه راهکارهای مناسب میتوانند نقش مهمی در حل مشکلات جامعه ایفاء کنند.
وی بر دانشافزایی و مهارتافزایی دانشجویان و بهرهگیری مناسب از فرصتها در راستای علمآموزی تأکید کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان تعداد دانشجویان دانشگاه پیام نور استان را 13 هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد پنج هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور سنندج مشغول تحصیلاند.
به گفته وی، در دانشگاه پیام نور تمام رشتههای دانشگاهی مانند، ادبیات، ریاضی، حسابداری، مدیریت، روانشناسی و تمام گرایشهای فنی، کشاورزی و مهندسی تدریس و ارائه میشود.
مهدی عراقی عنوان کرد: 24 رشته ارشد در دانشگاه وجود دارد و 300 دانشجوی ارشد در این دانشگاه مشغول تحصیلاند، همچنین 50 رشته گرایش کارشناسی در این دانشگاه ارائه میشود.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان، تعداد اعضای علمی دانشگاه را 86 نفر و اساتید مدعو را 350 نفر ذکر کرد.
دانشجویان نمادی از مقاومت در برابر استبداد و استعمار هستند
حجتالاسلام محمودی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کردستان نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهادت سه تن از دانشجویان دانشگاه تهران و نامگذاری 16 آذر به عنوان روز دانشجو اظهار کرد: 16 آذر رویداد تاریخی سال 1332 است که در پی سفر نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا به ایران و اعتراض وی به دخالت سیاست خارجی در ایران جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران تجمع و اعتراض کردند و این اعتراضات منجر به سرکوب دانشجویان معترض و شهادت سه تن از دانشجویان شد.
وی افزود: از آن زمان روز 16 آذر به نمادی مقاومت دانشجویان در برابر استبداد و استعمار بدل شده است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کردستان با اشاره به اینکه حرکت این دانشجویان در راستای آزادیخواهی و عدالت خواهی و اعتراض به مداخلات آمریکا در امور داخلی ایران بوده است، تصریح کرد: دانشجویان بیدار و آگاه به مسائل روز باشند و در مقابل سلطه و زیادهخواهی آمریکا و کشورهای غربی ایستادگی کنند.
وی نظام اسلامی را از افتخارات ملت ایران دانست و گفت: پیشرفت کشور در عرصههای مختلف اقتصادی، اجتماعی، علمی و سایر حوزهها مرهون منویات مقام معظم رهبری است.
محمودی پیشرفتهای علمی ایران در عرصه جهانی و منطقه خاورمیانه را چشمگیر توصیف کرد و یادآور شد: امروز ایران در عرصه علمی رتبه 15 را حائز است.
دانشجویان باید صدای حقطلبی و عدالتخواهی در جامعه باشند
حسن عسکری، فرماندار مرکز استان کردستان نیز در آیین گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه پیام نور سنندج، ضمن گرامیداشت روز دانشجو به تمام دانشجویان و گرامیداشت یاد و خاطره سه تن از دانشجویان در مقابل نظام سلطه و یاد و خاطره سه هزار و 97 دانشجوی شهید دوران دفاع مقدس اظهار کرد: دانشجویان باید بر موضوعات سیاسی جامعه تسلط و صدای حقطلبی و عدالتخواهی در جامعه باشند.
وی آرمانخواهی منطبق بر واقعیتگرایی و در نظر گرفتن واقعیتهای جامعه را از ویژگیهای دانشجویان برشمرد و گفت: بیانگیزگی و بیتفاوتی دانشجویان نسبت به فعل و انفعالات جامعه منجر به رکود جامعه خواهد شد.
فرماندار شهرستان سنندج بیداری دانشجویان در دانشگاه های غربی را نوید بخش آینده روشن دانست و گفت: اعتراضات این دانشجویان طبل رسوایی دمکراسی غرب را طنینانداز کرده است.
وی با اشاره به تغییر و تحولات خاورمیانه خاطر نشان کرد: خاورمیانه در طول هزاران سال گذشته مهد تمدن جهان بوده و از حیث ژئوپولتیکی، سیاسی و اقتصادی و وجود منابع سرشار انرژی بسیار حائز اهمیت بوده است.
به گفته عسکری، منطقه خاورمیانه مهد سه دین بزرگ اسلام، مسیحیت و یهود بوده و نزدیک 70 درصد منابع انرژی در این منطقه قرار دارد. بسیاری از تحولات و اتفاقاتی که در منطقه خاورمیانه رخ میدهد به دلیل مقاصد اقتصادی این منطقه است.
وی یادآورشد: پس از امپراتوری عثمانی هیچگاه ثبات و آرامش بر این منطقه حاکم نبوده و نظام سلطه و کشورهای غربی به دنبال دستیابی به منافع خود هستند. جنایات رژیم کوککش صهیونیستی در غزه مظلوم در یک سال گذشته و تحولات در لبنان و سوریه را گواه بر این ادعا است.
فرماندار شهرستان سنندج مردمی بودن انقلاب اسلامی را از ویژگیهای بارز انقلاب اسلامی دانست و گفت: انقلاب ایران جزو معدود انقلابهای جهانی است که به قدرتهای جهانی غرب و شرق اتکا نداشت.
عسکری سه مولفه «ایمان به خدا، رهبری امام راحل(ره) و حضور مردم» را سه عامل پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: مردم در انقلاب نقش بیبدیلی ایفاء کردند. بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی تنها با بهرهگیری از قدرت نرم مردم نه برخورداری از قدرت سخت افزاری، انقلاب را پیش برد و در مقابل استکبار جهانی پیروز شد.
اجرای دفنوازی پایانبخش این مراسم بود.
انتهای پیام/487/
-
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱:۳۰
-
۲۸ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/849136/