تدوین طرح تولید نان پروبیوتیک در دانشگاه آزاد لرستان/ مهارتسرای طبیعت در واحد خرمآباد راهاندازی میشود
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - کامران سمیعی، رئیس سرای نوآوری فناوری های نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اظهار کرد: مجوز راهاندازی سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان تیرماه 1403 پس از انجام مصاحبه و جلسات دفاعیه از طرح ارسال شده به معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی، صادر شد و در واقع به منظور اخذ تأییدیه و مجوز فعالیت سرا از اداره کل سراهای نوآوری و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی، پس از مطالعات گسترده و جلسات متعدد با صاحبنظران، تدوین و نگارش طرح توجیهی راهاندازی سرای نوآوری در سال 1402 به پایان رسید.
وی ادامه داد: سرای نوآوری فناوریهای نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با توجه به استقبال روزافزون جامعه از محصولات سالم و ارگانیک و رشد بیسابقه تولید، عرضه و فروش محصولات ارگانیک و فراسودمند و همچنین در راستای سیاستها و اهداف دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاهی باانگیزه و نگاه به حل مسائل جامعه و با هدف جهتدهی به پژوهشهای محصولمحور و افزایش ارتباط عملی و نزدیک با صنعت، راهاندازی شده است.
سمیعی تصریح کرد: سرای نوآوری فناوریهای نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند در نظر دارد که با همکاری و ارائه راهکارهای عملی علاوه بر مشارکت در تولید و ارائه محصولات ارگانیک و فراسودمند با به کارگیری توان علمی اعضای هیئت علمی، کارشناسان، دانشجویان و تجهیزات پیشرفته و فناوری بالا در افزایش تولید کمی و کیفی مبنی بر دانش صنایع فعال در این حوزه مشارکت فعال و اثربخش داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: شناسایی و ایجاد بانک اطلاعات استعدادها و توانمندیهای طبیعی و بومی استان در حوزه گیاهان دارویی، محصولات پروبیوتیک و فراسودمند، تدوین 5 طرح توجیهی فنی-اقتصادی در زمینه تولیدات کشاورزی ارگانیک در واحدهای دانشگاهی خرمآباد و الیگودرز، انجام مطالعات و اجرای مراحل نهایی راهاندازی واحد پرورش بلدرچین در واحد دانشگاهی الیگودرز، تولید اولیه کود زیستی، تهیه فرمولاسیون سموم ارگانیک دفع آفات و بیماریهای گیاهی، مطالعات نهایی تولید قارچ خوراکی فراسودمند و داروهای گیاهی از جمله فعالیتهای در حال اجرای سرای نوآوری فناوریهای نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند به شمار می روند.
رئیس سرای نوآوری فناوری های نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با بیان اینکه تاکنون بیش از 10 تفاهمنامه همکاری با سازمانها، ادارات و شرکتهای فعال در زمینه گیاهان دارویی، محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به امضا رسیده است، افزود: براساس نیازسنجی اولیه و تقاضای بازار، طرح تولید نان پروبیوتیک با نگهدارنده طبیعی توسط سرا تدوین و برای اجرایی شدن به کارفرما ارسال شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر و با توجه به اینکه امسال، اولین سال فعالیت سرا محسوب میشود؛ تاکنون 3 هسته و یک شرکت فناور در سرای نوآوری فناوری های نوین در محصولات ارگانیک و فراسودمند مشغول به فعالیت هستند. به منظور جذب بیشتر مخاطبان، برنامههای تبلیغی و سیاستهای مناسبی برای تشویق عضویت شرکتها، هستهها و واحدهای فناور در سرا اتخاذ شده است ضمن اینکه همکاری و انعقاد تفاهمنامه با پارک علم و فناوری لرستان و راهاندازی مهارتسرای طبیعت در دانشگاه آزاد واحد خرمآباد نیز از جمله برنامههای آتی این سرا برای ایجاد زیرساختهای فناوری در آینده نزدیک است.
سمیعی بیان کرد: چندین طرح اقتصادی با محور تولید محصولات ارگانیک تدوین شده است و امیدواریم با برنامه ریزی های صورت گرفته در سال مالی جدید درآمدهای قابل توجهی برای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به دست بیاید.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱:۴۵
-
۱۹ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/840233/