سوادکوه، شهری در دل جنگلهای مازندران
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - آن طور که فرماندار سوادکوه گفته است هفته مازندران، بهترین فرصت برای معرفی جاذبههای گردشگری این شهرستان به گردشگران و مسافران است، شهرستانی که در دل جنگلهای مازندران قرار گرفته است و زیباییهای منحصربهفردی دارد، با این مطلب همراه شوید تا از سوادکوه برای شما بیشتر بگوییم.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، طبیعت زیبای شهرستان سوادکوه چشم هر بینندهای را به خود خیره میکند، به هر سو که نگاه کنید سرسبزی است که به چشم میخورد، سرسبزی که سرمای زمستان نیز نمیتواند بر آن تأثیر زیادی برجای بگذارد و در فصل سرد سال هم هنوز برای گردشگران جاذبههای فراوانی دارد و این دیار زیبا و دلانگیز میتواند در روزهای پاییزی و زمستانی نیز مقصد سفر باشد.
رمضان غلامی اواتی، فرماندار سوادکوه در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه شهرستان سوادکوه به دلیل موقعیت استراتژیک جغرافیایی به عنوان دروازه ورود به مازندران و نیز دارا بودن جاذبههای طبیعی، باستانی، تاریخی و گردشگری از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهار کرد: جاذبههای چشمگیر و منحصر بهفردی نظیر «سهخط طلا» و «پل ورسک» گرفته تا امامزاده عبدالحق، غارها، دریاچه و قلعههای تاریخیاش و از این رو در کنار این جاذبهها، آئین، فرهنگ، آداب و رسوم این دیار نیز به گواه تاریخ، کمتر دچار لطمه شده و هنوز خرده فرهنگها در این دیار جاری و باقی است.
فرماندار سوادکوه با بیان اینکه با توجه به هفته مازندران برنامههای بسیار متنوعی در شهر و روستاهای سوادکوه، دستور کار قرار گرفت، افزود:: در این هفته در سه شهر آلاشت، پلسفید و زیراب بهصورت جداگانه اقدام به برگزاری برنامههای متنوعی به اجرا درآورد که این برنامهها تا پایان هفته مازندران ادامه دارد.
غلامی ادامه داد: جشن ویژه روز ملی مازندران به صورت مجزا در هر یک از این شهرها در حال برگزاری است در کنار اینکه در چند روستای بخش مرکزی و بخش زیرآب نیز برنامههایی تحت عنوان روز ملی مازندران با حضور اهالی برگزار شد.
وی با تاکید بر اینکه آن چیزی که برای ما مهم است، آداب، رسوم، سنت و فرهنگ بومی، دینی و آئینی - مذهبی مازندران است، اظهار داشت: در این هفته نیز باید آن را حفظ و حراست و احیا کنیم و هم باید نام و یاد و خاطره بزرگانی که در سوادکوه برای این آداب و سنن، زحمت کشیدهاند، زنده نگاه داریم.
فرماندار سوادکوه از برخورداری آثار باستانی بسیاری در این شهرستان خبر داد و گفت: برای نمونه غار اسپهبد خورشید یکی از بزرگترین طاقهای جهان است و آثار بسیار متعدد تاریخی و مذهبی در این دیار وجود دارد که نشان از تبری و علوی بودن مردمان این دیار دارد که هفته مازندران فرصت مناسبی برای معرفی و بازخوانی این میراثهای بجا مانده از گذشتگان است.
غلامی با بیان اینکه سوادکوه دارای صنایعدستی و محصولات کشاورزی و باغی متنوعی است که جا دارد این موضوعات نه تنها در سطح استانی بلکه در سطح ملی نیز معرفی شود، افزود: شاید در ادوار گذشته همچون سالیان اخیر تا این اندازه، شهرستان سوادکوه شناخته شده نبود اما برگزاری جشنوارههای متعدد صنایع دستی و محصولات باغی و کشاورزی نظیر سیر، عسل و غیره موجب شده است که بتوانیم ظرفیتهای این شهرستان را به خوبی معرفی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در حال معرفی توانمندیها و ظرفیتهای سوادکوه هستیم و قطعاً در این مسیر، وضعیت سال گذشته ما با سالجاری متفاوت است و هر چه جلوتر برویم، مردم سرتاسر نقاط ایران و مازندران با سوادکوه، جاذبهها و توانمندیهای این شهرستان بیشتر از گذشته آشنا خواهند شد.
سوادکوه کجاست؟ سوادکوه، یکی از شهرهای شرقی استان مازندران است، این شهرستان در مرز تلاقی سه استان مازندران، سمنان و تهران قرار گرفته است، بهترین راه دسترسی به شهرستان سوادکوه، رانندگی در جاده فیروزهکوه است، شما با انتخاب جاده فیروزکوه پس از حدود سه ساعت رانندگی به این شهرستان میرسید.
فاصله سواکوه تا ساحل دریا نزدیکترین ساحل به سوادکوه، ساحل بابلسر است که 92 کیلومتر با سوادکوه فاصله دارد و شما میتوانید با حدود دو ساعت رانندگی به دریا برسید. فاصله سوادکوه تا دریا چقدر است؟ این موضوع بستگی به شهری دارد که میخواهید از ساحل آن دیدن کنید. نزدیکترین دریا به این شهر 92 کیلومتر فاصله دارد.
کد خبر 809283
-
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶:۲۰
-
۱۴ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/839048/