پیام مازند

آخرين مطالب

والیبال ایران باید درجمع هشت تیم اول باشد/در مورد پول صحبت نکردیم ورزشی

والیبال ایران باید درجمع هشت تیم اول باشد/در مورد پول صحبت نکردیم
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرگزاری مهر، روبرتو پیاتزا که از سیزدهم شهریور ماه از سوی رئیس فدراسیون والیبال به عنوان سرمربی تیم ملی والیبال ایران معرفی شد، در نخستین گفتگوی خود در این خصوص اظهار کرد: پذیرش این مسؤولیت برایم بسیار شگفت‌انگیز است چرا که می‌خواستم به این موقعیت برسم. بسیار خوشحالم که سرمربی تیم ملی والیبال ایران هستم.
وی ادامه داد: قرار گرفتن در جمع هشت تیم برتر جهان آرزوی ما نیست بلکه هدفمان است البته باید تمرکزمان را بر گرفتن رتبه اول بگذاریم نه اینکه گاهی این هدف را فراموش کنیم. رؤیای من برای فدراسیون والیبال ایران این است که به هدفش در المپیک لس آنجلس 2028 برسد. فکر می‌کنم این فقط یک آرزو نیست بلکه یک خواسته است.
پیاتزا درباره قرعه ایران در مسابقات قهرمانی جهان عنوان کرد: قرعه کشی خوبی بود و خوش شانس بودیم چرا که در همان گروهی که فیلیپین قرار دارد، جای گرفتیم. فیلیپین به دلیل میزبانی در گروه A قرار گرفت و طبق قرعه کشی ایران هم در این گروه جای گرفت و از این بابت خیلی خوشحال هستم که راهمان مشخص شد. باید سریعاً رتبه نخست گروه A را به دست آوریم و در ادامه به آینده فکر کنیم.
وی درباره چگونگی بررسی عملکرد بازیکنان والیبال ایران گفت: با دستیارم توتولو و برخی از آنالیزورهای ایرانی در ارتباط هستم. بازیکنان ایرانی و حتی لژیونرها را مدنظر داریم. برخی در ایتالیا، بعضی در لهستان و عده‌ای هم در فرانسه بازی می‌کنند، عملکرد تمام بازیکنان را تحت نظر داریم. طبیعی است که عملکرد آن‌ها را در تمامی شرایط مدنظر قرار دهیم. نه فقط در پست حمله یا دفاع، ما باید در همه موقعیت‌ها آنها را بررسی کنیم. حتی درباره وضعیت فیزیکی، با مربی بدنسازی مکاتبه داریم که متوجه شویم، چطور می‌توانیم شرایط جسمانی بازیکنان را به بهترین شکل برای حضور در مسابقات پیشرو در لیگ ملت‌ها و قهرمانی جهان آماده کنیم.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران در پاسخ به این پرسش که مذاکرات با او برای سرمربیگری ایران در دوره‌های گذشته تاکنون چه تفاوتی داشته است، افزود: این سوال بسیار جذاب است چرا که در مذاکرات قبلی مهم‌ترین مشکل زمان بود. درباره قراردادم با هلند آگاه بودم و باید قبل از یکم ژانویه 2023 همه چیز را نهایی می‌کردم. در آن زمان هیچ شانسی برای امضای قرارداد وجود نداشت پس ما آن گزینه موجود در قراردادم با هلند برای فسخ را از دست دادیم. قرارداد من با هلند تا سال 2024 برقرار بود تا این فصل به پایان برسد. می‌توانم به شما بگویم مشکل دقیقاً زمان بود و خوشحالم که توانستم کاملاً شفاف این موضوع را توضیح دهم.
وی ادامه داد: مذاکره با آقای تقوی خیلی سریع پیش رفت، وقتی او متوجه شد که این امکان وجود دارد که قراردادی با من داشته باشد و متوجه اهدافم شد به توافق رسیدیم و در مورد پول هیچ صحبتی نکردیم، بخاطر اینکه هدف من بدست آوردن پول زیاد نبود، بلکه می‌خواستم نقطه نظر خودم را دنبال کنم. هدف من حضور در المپیک لس آنجلس است و فکر می‌کنم با فدراسیون والیبال ایران و بازیکنان ایرانی می‌توانم به این هدف دست پیدا کنم. با فدراسیون والیبال و مردم ایران می‌خواهیم رویاپردازی کنیم و کلام آخر من بسیار ساده است، ما باید برای رؤیای مشترکمان مبارزه کنیم. پس همه با هم برای حضور در لس آنجلس 2028 تلاش می‌کنیم.
کد خبر 6234744

پیام مازند

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/825716/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رقص رنگین‌کمان بر فراز اسپانیا+ عکس

جاده‌های شمال زیر بار ترافیک پایان هفته می‌رود

هشدار نارنجی هواشناسی مازندران برای بارش برف و باران

23 استان ایران منتظر تعطیلات برفی باشند

ترامپ: فلسطینی‌ها چاره‌ای جز ترک غزه ندارند/مصر و اردن هم بالاخره آن‌ها را می‌پذیرند/خاورمیانه آنقدر پول دارد که مکان‌هایی برای ساکنان غزه بسازد!

هشدار وقوع سیل در مازندران + جزییات

حبس بورس با دو مانع

تعادل بورس در منطقه حمایتی

بریمانی: افتتاح 10 پروژه ورزشی به مناسبت دهه فجر در مازندران

ورود یک همتی پول حقیقی به بورس بعد از 6 روز/ سرنوشت واگذاری خودرو

خرید و فروش طلای آنلاین وزیر اقتصاد را به دردسر انداخت

اعزام طلاب و روحانیون کهگیلویه و بویراحمد به اردوی راهیان نور +تصاویر

تصاویر/ گردهمایی شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی مازندران

هشدار هواشناسی به 23 استان کشور/ زمستان باطوفان، برف و باران قدرت خود را به رخ می‌کشد

ارزش املاک مازاد دولتی آماده فروش در مازندران 70 هزار میلیارد ریال است

برگزاری جشن باشکوه دهه فجر در دبستان دخترانه شهید مجید بهاروند خرم آباد

تداوم تقویت ناوگان اورژانس 115 مازندران با آمبولانس‌های پیشرفته و مجهز

تصاویر/ دیدار استاندار مازندران با جانبازان نخاعی

اعلام هشدار هواشناسی برای اکثر مناطق کشور؛ بارش و افزایش محسوس سرما

نظام آموزشی فعلی ما کیفیت لازم را ندارد| یک گلوگاه به نام کنکور ایجاد کردیم و یقه دانش‌آموز را می‌گیری

اجازه اکران فیلم های فجر جز مرکز مازندران داده نشد

به دنیا دل مبند ای دل

کتاب برنده نوبل اقتصاد منتشر شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

تشکیل پرونده قضایی برای رضا بابک و مرضیه برومند

تکثیر علم باید در جامعه ساری و جاری شود

قرآن در جامعه مهجور مانده است

تغییر کاربری اراضی کشاورزی در مازندران زنگ خطر است

گرامیداشت شهدای دانش‌آموز در اردوگاه بادله ساری

34 گروه موسیقی فجر در مازندران می نوازند

علی اوجی:با پول فینال جوکر فیلم ساختم/ فیلم

حرفهای برخی تماشاگران خانم را وقتی شنیدم سرخ و سفید شدم | حرکت علیه بیرانوند بد بود | از اول معلوم بود موسمیانه مربی نیست

سهم یک میلیون و 404 میلیون دلاری گمرکات مازندران از واردات انواع کالا به کشور

آیت الله محمدی لائینی: حضور در راهپیمایی 22 بهمن بزرگترین رزمایش در مقابل دشمنان است

ایلان ماسک: مردم آمریکا، پول ساخت کرونا از مالیاتی که شما دادید جور شد!

نگرانی از تبدیل اراضی کشاورزی مازندران

تصاویر/ آئین اختتامیه استانی پنجمین دوره طرح ملی لاله‌های روشن در مازندران

الحاق 3 دستگاه آمبولانس پیشرفته به اورژانس مازندران

خطر ریزش سنگ در ارتفاعات مازندران

نامه پزشکیان به رئیس کل بانک مرکزی درباره رمزارز‌ها

واکنش‌ها به سخنرانی جلیلی برای دانش‌آموزان

نامه کمال خرازی به دفتر رهبری برای تداوم حضور ظریف در کابینه؟

بازدید رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی از مرکز نوآوری کیش

قند پارسی در هندوستان/ شاه است حسین

یادمان باشد اگر این دلمان بی کس شد...

ترجمه جواد فاضل از «صحیفه سجادیه» به چاپ بیست و هشتم می‌رسد

مازندران استان برتر در حوزه فعالیت های قرآنی است

تجلیل از سه جانباز سرافراز دفاع مقدس در دیدار مدیرکل بنیاد شهید قم

وضعیت آب و هوای خرم آباد فردا چهارشنبه 17 بهمن ماه

ادامه فاجعه سقوط ارزش پول ملی در معاملات 16 بهمن !