پیام مازند

آخرين مطالب

آخوندی خبر داد؛

اختصاص 73 همت از بودجه سال 1403 به حوزه حمل و نقل شهرداری تهران

اختصاص 73 همت از بودجه سال 1403 به حوزه حمل و نقل
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص سهم حوزه حمل و نقل و ترافیک در بودجه سال آینده شهرداری تهران گفت: ما علاوه بر بودجه پیشنهادی شهرداری، رقمی بالغ بر 15 هزار میلیارد تومان نیز مازاد بر آن به این بخش اختصاص دادیم که این بخش توانسته بیش از 73 هزار میلیارد تومان از کل بودجه 150 هزار میلیاردی را به خود اختصاص دهد.

به گزارش شهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بررسی آخرین مصوبات بودجه 1403 شهرداری تهران در کمیسیون تلفیق عنوان کرد: جلسه کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با حضور مهدی چمران، اعضای هیات رییسه و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد که در چند بخش موارد و تبصره‌های مطروحه در بودجه 1403 شهرداری تهران مورد بررسی اعضای کمیسیون قرار گرفت و با اعمال برخی تصمیمات بر حذف و یا اضافه کردن آن به تصویب رسید.
وی افزود: بخش دوم این جلسه به موضوع درآمد بودجه 1403 اختصاص داشت که در این خصوص نیز پایش ها صورت گرفت و اعضا به آن رای مثبت دادند.
عضو شورای شهر تهران، آخرین بخش بودجه 1403 شهرداری تهران را موضوع مصارف و هزینه ها عنوان کرد و یادآور شد: در بررسی این بخش نیز سقف بودجه سال آینده شهرداری تهران که به پیشنهاد کمیسیون برنامه و بودجه شورا اعلام شده بود، مورد موافقت اعضا قرار گرفت و عدد مربوط به هرکدام از ماموریت های شش گانه شهرداری تهران مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.
وی گفت: در پایان این بررسی ها گزارشی نیز از سوی کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص افزایش رقم بودجه در حوزه های مختلف به علاوه افزایش 15 هزار میلیاردی علاوه بر ١٣5 هزار میلیارد تومان به همراه ارقام تفکیک شده بودجه مناطق 22 گانه شهرداری تهران ارائه شد؛ نهایتاً با احصاء نظرات روسای کمیسیون های تخصصی و اعضای شورای شهر این موضوعات به رای گذاشته شد و مقرر شد تا در فرصت زمانی یک روزه تغییرات اعمال شده در کمیسیون تلفیق توسط کمیسیون بودجه اصلاح و در نهایت این لایحه در جلسه فردا (سه شنبه یکم اسفند ماه) برای طی مراحل تصویب نهایی در صحن علنی مطرح و مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بودجه سال آینده حوزه حمل و نقل و ترافیک نیز در توضیحاتی عنوان کرد: ما علاوه بر بودجه پیشنهادی شهرداری تهران در این خصوص، رقمی بالغ بر ١4 هزار میلیارد تومان نیز مازاد بر آن به این بخش اختصاص دادیم که این بخش توانسته بیش از 73 هزار میلیارد تومان از کل بودجه 150 هزار میلیاردی را به خود اختصاص دهد و این به معنی آن است که حدود نیمی از بودجه 1403 شهرداری تهران مربوط به ماموریت های بخش حمل و نقل و ترافیک خواهد بود.
آخوندی در پایان اظهار کرد: اختصاص این رقم بودجه نشان دهنده اهمیت این بخش است اما چون در نهایت این رقم باید در صحن شورا مطرح و به تصویب اعضا برسد، هنوز قطعی نبوده و تنها این رقم مصوب کمیسیون تلفیق است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/777679/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«زن گفت، مرد گفت»؛ نگاهی به روابط آدم‌های زیر یک سقف

شب نشینی آملی ها با قصه‌های باستان‌شناسی در موزه تاریخ

نتیجه اعتماد به کشتی‌گیران جوان؛ قهرمانی در آسیا

دروازه بان سابق فوتبال ایران درگذشت

بازدید سرزده استاندار مازندران از سردخانه شهرستان نور

مازندران قطب مهم نوظهور سرمایه‌گذاری در کشور است

اشتغالزایی برای 900 نفر ارمغان سرمایه‌گذاری 150 میلیون دلاری بخش خصوصی در مازندران

عارف: گردشگری از اولویت‌های سرمایه گذاری است/ راهبرد‌های مهم تحقق شعار سال تهیه می‌شود

دغدغه دولت بر رفع موانع سرمایه‌گذاری‌ها/ مازندران از استان‌های برجسته در اقتصاد دریامحور

راهبردهای تحقق شعار سال ابلاغ می شود

دوازدهم فروردین تبلور عزم ایرانیان برای تحکیم استقلال خود بود

صیانت از دستاورد‌های نظام الهی نیازمند انسجام ملی و پیروی از رهنمود‌های ولایت فقیه است

دیپلماسی گردشگری در کنار دیپلماسی سیاسی و اقتصادی

4 علت مهم نفخ معده

بخشی از کتاب/ زمین انسان ها

دعوت از 29 دانشجو به دومین اردوی انتخابی تیم ملی تکواندو

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

رفع دغدغه های معیشتی مردم، اولویت نخست دولت

10 فیلم رزمی برتر با تمرکز بر درگیری‌های خیابانی؛ از Royal Warriors تا Police Story

بزرگترین هتل گردشگری مازندران به بهره‌برداری رسید

صنعت گردشگری کشور برای تحول نیازمند همراهی بخش خصوصی است

تصاویر/ نشست فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری مازندران

محمدرضا عارف: همه ظرفیت های موجود کشور را برای تحقق شعار سال به کار خواهیم بست/ اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است

راه ورود بخش خصوصی به مازندران هموارسازی شود

شهروندان دزفولی از قرارگرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنند

شناسایی 391 مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در نوشهر

صالحی امیری: استان مازندران بالاترین میزان جذب گردشگران را دارد

اعلام وضعیت ترافیکی جاده چالوس

این مواد غذایی سالم خطرناک و سمی هستند!

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

عدم توافق میلان و هرناندز برای تمدید قرارداد

برنامه مولر بعد از پایان سال‌های حضور در بایرن

خشم لیورپولی‌ها از آرنولد، بی‌منطق است!

اختصاص 24 هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش گردشگری کشور

تاکید منابع طبیعی مازندران بر ضرورت حفظ محیط زیست در روز طبیعت

رفع دغدغه های معیشتی اولویت نخست دولت

بازیگر «شب‌های برره»: پول عیدی‌ام را کاشتم تا 10 برابر شود!

هشدار تنش دمایی در شمال و ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی مازندران

اهتزاز بزرگترین پرچم ایران در تهران | عباس آباد امروز میزبان «یک ملت، یک پرچم» است

تداوم استقرار سامانه جوی پایدار مازندران طی امروز و فردا

اختیارات ویژه به استانداران 7 استان ساحلی برای تسهیل سرمایه گذاری

اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است

موج بازگشت مسافران نوروزی | جاده‌های شمالی زیر بار ترافیک سنگین

تصویب اختیارات ویژه به 7 استاندار ساحلی کشور

آیت الله محمدی لائینی: باید راه برای ورود بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری هموار شود

عارف: اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است

دومین جشنواره ورزشی در بخش دشت سرآمل

بیانیه باشگاه صنعت مس رفسنجان در واکنش به اتفاقات اخیر

لزوم ورود بخش خصوصی برای حل مشکل پسماند مازندران

اختیارات ویژه به استانداران هفت استان ساحلی