افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - محمد مهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با اعلام اینکه 12 درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید میشود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.
او افزود:استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار میرود و در همه عرصههای کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیرههای مهم در استان مازندران به شمار میرود که قابلیت توسعه دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
عباس زاده با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری میکند، کفت: مازندران از ظرفیتهای بالقوهای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از 50 درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از 27 درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید میشود.
او با تاکید بر اینکه حدود 12 درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید میشود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استانهای همجوار مشارکت دارد، گفت: در سالجاری با برنامه ریزیهای صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.
عباس زاده ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سالهای آینده با حمایتهای بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.
باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری
-
سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰:۱۷
-
۲۶ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/789684/